IPhone 13 Mini almaya değer mi?

Bütçe
30000
D
16E'yi işlemci yüzünden önermeyenleri vardı ama 40K edecek bir cihaz değil. İlla Apple olsun demediğin sürece önermem.

Aslında iyi bir işlemcisi var kişiden kişiye göre değişir. Ama cihaz bu sene çıktı.

40k ya alınacak en mantıklı iPhone. Tercih edilebilir, uzun yıllar üzmez. Tek eksisi tasarım ve kamera. Dert etmiyorsanız ne ala.
bana göre yeterince şık hocam ya kamera tasarımı beni pek bozmuyor açıkcası. kalitesi iyi olsun yeter tek eksisi kamera derken tasarımı mı yoksa kalitesi mi?

Bu kadar asla hak etmez denmesini anlayamıyorum zaten cihaz iPhone ucuz olması beklenilemez çok da oyun oynayan niri değilim PUBG falan sevmem de şu zamana kadar hep Android kullandığım için iPhone istiyorum o yüzden bakıyordum da minileride gömdükçe gömmüşler
Asla hak etmez.

Forum'da genelde üst segment olmayan cihazlar beğenilmiyor onunla alakalı sanırım. Oyun oynamadığınıza göre tabi ki size yeter.
Valla hocam genel günlük kullanım için alıcam zaten almak istiyordum bir tane, tabii arada oyunda oynarımda asıl amacım o değil. pil ömrü falan nasıldır 16enin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı