iPhone 13 mini vs iPhone 11 Pro

Ben Apple kullandım sürekli bu zamana kadar. İkisi de kötü ben olsam Android alırdım sürekli iPhone kullanmama rağmen. Fakat adam istemiyor. 11 Pro tek çare. Niye 13 mini?
Niye 6 yıllık 11 Pro'yu alsın? Küçük cihaz istiyor tek eksi yanı bataryası onu da yükseltilmiş bataryayla değiştirerek çözecek.

Ben Apple kullandım sürekli bu zamana kadar. İkisi de kötü ben olsam Android alırdım sürekli iPhone kullanmama rağmen. Fakat adam istemiyor. 11 Pro tek çare. Niye 13 mini?

Hocam 4, 5s, 6, 6s, 7, 8, SE2020, 11, SE2022 kullandım sonra centik rahatsız ediyor diye 12 mini aldım onu da sattım 13 mini almak icin ama 11 Pro'da hem 3 kameralı hem ucuz ama ağır büyük ve tasarımı yuvarlak yani almasam mı diyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Niye 6 yıllık 11 Pro'yu alsın? Küçük cihaz istiyor tek eksi yanı bataryası onu da yükseltilmiş bataryayla değiştirerek çözecek.

Hocam bir forumda uzun süreli kullancaksanız Deji kullanmayın kullandıkca performansı düsüyor en iyisi orjinal falan yazmıslar ne derece doğru?

Küçük cihaz istiyorsa alsın madem, isteklerine uygun bir cihaz. Fakat pil sorunu bıktıracak. 13 mini sanarsın bu yıl çıktı :D 2021 yılında piyasaya sürüldü. 4 yıl. Gir bak bakalım sarı siteye aldıktan sonra satmak istediğinde kolay satabiliyor musun? Az satılan, az alınan bir cihaz. 420 kişi ilana koymuş.

Dosya Ekleri

• IMG_2488.jpeg
    IMG_2488.jpeg
    61 KB · Görüntüleme: 18
Küçük cihaz istiyorsa alsın madem, isteklerine uygun bir cihaz. Fakat pil sorunu bıktıracak. 13 mini sanarsın bu yıl çıktı :D 2021 yılında piyasaya sürüldü. 4 yıl. Gir bak bakalım sarı siteye aldıktan sonra satmak istediğinde kolay satabiliyor musun? Az satılan, az alınan bir cihaz. 420 kişi ilana koymuş.
Küçük cihaz istediği içinde öneriyoruz ya hocam bataryayı zaten söyledik sorunlu olduğunu.

Hocam son karar nedir?

Hocam 13 mini almaya karar verdim simdi telefoncuya gideceğim telefonu alırken nelere dikkat etmeliyim?

Hocam son karar nedir?

Hocam 13 mini almaya karar verdim simdi telefoncuya gideceğim telefonu alırken nelere dikkat etmeliyim?

Dostum ikisi de alınmaz bence çünkü 11 Pro eski ve desteği bitecek 13 Mini de iyi ancak sürekli şarj ile gezersiniz pil sağlığı da ekstra olarak çok düşük çünkü bende normalini kullanıyorum 1-2 gün yetiyor ama Mini'de öyle değil.

Hocam son karar nedir?

Ama bunları göze alıp böyle bir şey yapacaksanız pili orijinal mi True Tone aktif mi diye dikkat edin True Tone aktifse ekran orijinaldir onun dışında IMEI kontrolü sonra alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı