IPhone 13 Mini'den Honor 200'e geçilir mi?

crzayevv

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar. Konu başlığında belirttiğim gibi 13 Mini'den Honor 200'e geçmek istiyorum. Bu geçiş yapılır mı? Aslında 200 Pro düşünüyordum fakat aralarında çok fark yok.

Selamlar arkadaşlar. Konu başlığında belirttiğim gibi 13 Mini'den Honor 200'e geçmek istiyorum. Bu geçiş yapılır mı? Aslında 200 Pro düşünüyordum fakat aralarında çok fark yok.

Hocam Galaxy s serisine baktınız mı?

Resmi güncelleme politikaları yok bir kaç sene içerisinde cihaz yazılım desteği kesilir 2. el de fiyatı çok fazla düşer yurt dışından kaçak getirip kaydediyorlar gündelik kullanıcı da farketmiyor kısaca pek tavsiye edilmez

Şahsen 6-7 yıldır Apple kullanıcısıyken S24 U'ya geçtim ve alışkanlıkları kenara bırakamadım kullanamadım telefonu. Öyle hiçbir şey yapamadım değil Apple cihazlarından daha iyi bir hissiyatı var s24'ün ama maalesef benlik olmadı geçemedim. Eğer siz de öyleyseniz geçmenizi önermem.

Geçmişken Hepsiburada kuponu falanla 32kya Honor 200Pro geçilir. Yine de ben olsam S23e geçerdim.

Bir telefondan ne istediğine bağlı.

Bir telefondan en çok isteyeceğim şey pil ömrü. 13 Mini'den çok çok memnunum fakat pili çok götürmüyor. Sürekli powerbank taşıyorum ve kablosuz şarj olduğu için bir tarafdan pil sağlığı da düşüyor. Açıkçası bunalttı beni.

Hocam Galaxy s serisine baktınız mı?

Baktım hocam. Çok iyi cihazlar var. Fakat Samsung istemiyorum.

Batarya için Nothing 2a veya 2a plus bakabilirsiniz bence, orta-üst segmentteki batarya kısmında en iyilerden birisi. Arayüzü de tatmin edecektir, akıcı ve tertemiz bir arayüz var. Plus modeli daha iyi ama ülkemize daha gelmedi sanırım, yine de incelemenizi tavsiye ederim.

Resmi güncelleme politikaları yok birkaç sene içerisinde cihaz yazılım desteği kesilir 2. el de fiyatı çok fazla düşer yurt dışından kaçak getirip kaydediyorlar gündelik kullanıcı da fark etmiyor kısaca pek tavsiye edilmez.

Fikirlerini belirttiğin için teşekkür ederim. 2.el fiyatı önemli değil benim için. Sadece güncelleme konusu düşündürüyor beni. Eğer dediğin gibiyse seçimimi değiştireceğim mecbur.

Şahsen 6-7 yıldır Apple kullanıcısıyken S24 U'ya geçtim ve alışkanlıkları kenara bırakamadım kullanamadım telefonu. Öyle hiçbir şey yapamadım değil Apple cihazlarından daha iyi bir hissiyatı var S24'ün ama maalesef benlik olmadı geçemedim. Eğer siz de öyleyseniz geçmenizi önermem.

Bende o hissiyatı sezdim. Kullandıkça alışıyorsun ve başka telefona geçince zorlanıyorsun. Öeyim fakat geçince çabuk alışırım diye düşünüyorum. Pek çok markanın telefonunu kullandım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı