iPhone 13 mü S23 mü?

Bütçe
35000

Fujitora

Decapat
Daha fazla  
Telefonumu değiştirmeyi planlıyorum. Yenilenmiş alacaktım fakat tavsiye etmiyorlar. iPhone 13 ile Samsung S23 arasında kaldım. Fazla oyun oynayan birisi değilim. Optimizasyonu, sarjı hızlı dayansın ve beni 4-5 sene götürsün yeterli diğer bir konu ise iPhone 13 256 GB almayı planlıyordum fakat 128 GB ile aralarında uçurum kadar fiyat farkı var neredeyse. 128 GB yeterli olur mu ve taksit yapılmıyor galiba sıfır telefonlara, tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
S23 bataryası ve 120Hz ekranı ile daha mantıklı gibi. Eğer bütçe az daha artarsa S24 en iyi seçim olacaktır.
Fazla fotoğraf çeken birisi değilseniz de 128 GB haylice yeterlidir.

S23 batarya ve 120Hz ekranı ile daha mantıklı gibi. Eğer bütçe az daha artarsa S24 en iyi seçim olacaktır.
Fazla fotoğraf çeken birisi değilseniz de 128 GB haylice yeterlidir.

Biraz 13 hevesim var diyelim tasarım, performans olarak da 13 gözüme daha iyi geliyor satarkende değeri çok düşmez sanırım bunlara rağmen S23'ümü önerirsiniz.

İkisi arasından kesinlikle S23 daha iyi olur.

Biraz 13 hevesim var diyelim tasarım, performans olarak da 13 gözüme daha iyi geliyor satarkende değeri çok düşmez sanırım bunlara rağmen S23'ümü önerirsiniz.

İ13'ün 4-5 sene götürmesi zor. S23 alırsanız daha çok mutlu eder.

Evet kesinlikle. Bu fiyat bandında 60Hz ekran ve S23'e kıyasla 700 mAh daha az batarya kapasiteli telefon almak mantıklı değil, ayrıca S23'teki Qualcomm Snapdragon 8 gen 2 sizi uzun yıllar boyunca yarı yolda bırakmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı