S23 mü iPhone 13 mü?

Ben bir şeyi savunmuyorum olani söylüyorum. Kişisel hesaplarımı paylaşmak zorunda değilim. Size denemek için bir durumu söylüyorum yapın deneyin ondan sonra yazarsınız.
Tecrübe edindiğim için bu kadar net yorum yapabiliyorum zaten. Benim işim bu.

Bozmadığını iddia ediyorsunuz da kanıt yok🤣🤣

Bir sürü kıyas videosu ve karşılaştırma videosu var. Hadi diyelim bozsun (bozmuyor da) sen haklı ol. Ya S23'ün bozmuş hali bile senin övdüğün dandik iPhone 13'ten daha iyi merak etme. Hele düşük ışıkta iPhone 13, S23'ün yanında içler acısı.

Fotoğrafta efekt, müzik koyulmadığı sürece bir tık net yüklemeye başladı da videoda tamamen sulu boya, çamurlaşma var. Nesini savunmaya çalışıyorsunuz? Tamam fiyat performans oranı yüksek fakat HDR yükleme yapmadığını videolarda çamurlaştığı gerçeğini sürekli atlıyorsunuz. Biz de tavsiye ediyoruz bu cihazları da siz inanılmaz derecede sanki para alıyormuş gibi savunuyorsunuz.

Aynen hatta kendi kullandığım iPhone telefonumu da Samsung'tan aldığım parayla aldım :)

Fotoğrafta efekt, müzik koyulmadığı sürece bir tık net yüklemeye başladı da videoda tamamen sulu boya, çamurlaşma var. Nesini savunmaya çalışıyorsunuz? Tamam fiyat performans oranı yüksek fakat HDR yükleme yapmadığını videolarda çamurlaştığı gerçeğini sürekli atlıyorsunuz. Biz de tavsiye ediyoruz bu cihazları da siz inanılmaz derecede sanki para alıyormuş gibi savunuyorsunuz.
25 Bin ₺'lik donanımları kıçıkırık bir sosyal medya platformuna yüklediği görselin kalitesine göre karşılaştıracaksak yandık.

Panel, kamera, SoC, premium... Her türlü saplar atar S23. Banane İnsta'ya attığın medyadan, ki ayrıca artık kalite düşmüyor diye biliyorum S serilerinde de, banane.

Bu bütçe ile S23 daha mantıklı ama ekosistem seviyorsanız 14 öneririm.
iPhone 14 şuan fiyatını en hak etmeyen Apple ürünlerinden birisi.

13 kullanan bir arkadaşım öneriyor diye baktım başka birilerine daha sordum 13 diyorlar çok kararsız kaldım pişman olmak da istemiyorum
Başka birilerinin herhangi teknoloji konusunda nasıl bir donanımı var merak ettim. 13'ün neresi iyi?

25 Bin ₺'lik donanımları bir sosyal medya platformuna yüklediği görselin kalitesine göre karşılaştıracaksak yandık.

Panel, kamera, SoC, premium... Her türlü saplar atar S23. Banane İnsta'ya attığın medyadan, ki ayrıca artık kalite düşmüyor diye biliyorum S serilerinde de, banane.
Aynı seviyede sıkıştırma yapıyor aynı seviyede kamera geçişleri var demek çok başka bir yere gidiyor mevzu. Gerek yok çok boş bir muhabbet. Umarım çözerler de içerik üreticileri de rahat rahat kullanır. Şu anlık öyle bir durum söz konusu değil. Standart kullanıcılar bile izlediği reels'i bile bu iphone ile çekilmiş diye ilk bakışta yorum yapabiliyorsa uzman olmaya gerek yok. Ha bu durum eskiden çok daha kötüydu şuanda biraz daha iyileştirilmiş fakat yine yakalayamıyor o kusursuzluğu.

Sosyal medyayla işi olmayan, sadece içerik tüketen insan için o cihazlardan daha iyi bir seçeneği yok zaten. Kaldı ki sürekli tavsiye ettiğim cihaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı seviyede sıkıştırma yapıyor aynı seviyede kamera geçişleri var demek çok başka bir yere gidiyor mevzu. Gerek yok çok boş bir muhabbet. Umarım çözerler de içerik üreticileri de rahat rahat kullanır. Şu anlık öyle bir durum söz konusu değil. Standart kullanıcılar bile izlediği reels'i bile bu iphone ile çekilmiş diye ilk bakışta yorum yapabiliyorsa uzman olmaya gerek yok. Ha bu durum eskiden çok daha kötüydu şuanda biraz daha iyileştirilmiş fakat yine yakalayamıyor o kusursuzluğu.
Standart kullanıcıların telefon yorumu umurumda bile değil, sokağa çıktığında teknik bilgiye sahip ve dolu teknoloji muhabbeti yapabilecek kişi sayısı 10 kişide 1 bile çıkmaz. İnstagram yorumlarından bakarak telefon alacaksak hapı yuttuk. Son S serilerinde kaliteli medya yükleme mevcut diye biliyorum. Sıkıştırmayla falan da alakası yok olayın, Apple'in Instagram'a yüklü miktarda verdiği para ile alakası var. Yoksa Samsung gidip söyleyemiyor mu bunun çözünürlüğü niye düştü diye? Salak mı Samsung? Sence o telefonlar 10 mb'ı geçmeyecek dosyayı kalite kaybı olmadan upload edemeyecek donanıma mı sahip?

1721556822217.png

🥵

1721556883072.png

Efekt atıldığında ruhunu teslim etmesi bambaşka bir mevzu zaten.

1721556940325.png

O değil de s23'ün adamı daha yaşlı çekmesi şaka mı?🤣🤣

Standart kullanıcıların telefon yorumu umurumda bile değil, sokağa çıktığında teknik bilgiye sahip ve dolu teknoloji muhabbeti yapabilecek kişi sayısı 10 kişide 1 bile çıkmaz. İnstagram yorumlarından bakarak telefon alacaksak hapı yuttuk. Son S serilerinde kaliteli medya yükleme mevcut diye biliyorum. Sıkıştırmayla falan da alakası yok olayın, Apple'in Instagram'a yüklü miktarda verdiği para ile alakası var. Yoksa Samsung gidip söyleyemiyor mu bunun çözünürlüğü niye düştü diye? Salak mı Samsung? Sence o telefonlar 10 mb'ı geçmeyecek dosyayı kalite kaybı olmadan upload edemeyecek donanıma mı sahip?
Hocam sıfır bilgi ile bu kadar özgüvenli konuşmak çok özel. Arada para verme vs yok. iPhone'un çerçeve boyutu ve çözünürlüğü her modelde birbirine çok yakın olduğu için senkronizasyonu da iyi bir şekilde yapıyorlar. Samsung daha yeni yeni aynı çerçeve boyutlarında cihazlar çıkartmaya başladığı için yeni yeni çözmeye başladı yani bu sorunu böyle hurafelerle savunmaya çalışmak da apayrı bir mevzu.

Eki Görüntüle 2259290
🥵

Eki Görüntüle 2259291
Efekt atıldığında ruhunu teslim etmesi bambaşka bir mevzu zaten.

Eki Görüntüle 2259292
O değil de s23'ün adamı daha yaşlı çekmesi şaka mı?🤣🤣

Hocam sıfır bilgi ile bu kadar özgüvenli konuşmak çok özel. Arada para verme vs yok. iPhone'un çerçeve boyutu ve çözünürlüğü her modelde birbirine çok yakın olduğu için senkronizasyonu da iyi bir şekilde yapıyorlar. Samsung daha yeni yeni aynı çerçeve boyutlarında cihazlar çıkartmaya başladığı için yeni yeni çözmeye başladı yani bu sorunu böyle hurafelerle savunmaya çalışmak da apayrı bir mevzu.
Çözünürlüğü çok mu yakın :D

Birinde 720P, birinde 2K panel var hâlen güncelleme gelen iPhone'larda.

Bu senkronizasyon dediğin olay tamamen safsata, Aspect Ratio'nun çözünürlükle de alakası yok. Böyle bir durumda İnstagram ya cropluyor ya da arkaya blurlu wallpaper atıyor. Sıkıştırma falan da yok.

İnstagram kamerası mı 😂

Sizin kanıtınız var mı hocam Samsung yeni cihazlarında story sorununu çözdü gidin biraz araştırın bilgi toplayın öyle cevap yazın bilip bilmeden insanlara öneri yapmayın.

Sizin kanıtınız var mı hocam Samsung yeni cihazlarında story sorununu çözdü gidin biraz araştırın bilgi toplayın öyle cevap yazın bilip bilmeden insanlara öneri yapmayın.
Kardeş attım yukarda. Gözünün görüyor olması yeterli kanıt için.

İnstagram kamerası mı 😂
Utanmadan instagramın kamerasyıla çekmiş bide.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı