iPhone 13 ne kadara gider?

iPhone sattıktan sonra aşırı pişman olacağın bir telefon. Haberin olsun. Tecrübe edildi. Ben tarafından :D

Mis gibi 11'i satmıstım. Simdi 18 binden ağlayarak 13 almıştım. İyi ki de almısım ama her zaman benim kadar şanslı olmazsın bak :D
Annem İP11 babam s10 kullanıyor. Her ikiside 3 yıllık cihaz olmasına rağmen başarılı. s'ler de batarya sıkıntılı sadece maalesef. Fiyat farkından dolayı pişman olacağımı sanmam.

Sarı sitede satabilirsiniz
Kampanya fazla tutmuş sanırım. Bulunduğum yerde iki mediamarkt var ve birinde ürün yok diğerinde de bitmek üzere. Sanırım bir deneyeceğim, umarım stok bitmeden satılır. Ayrıca sizce ne kadara koymalıyım ilana?

Annem İP11 babam s10 kullanıyor. Her ikiside 3 yıllık cihaz olmasına rağmen başarılı. s'ler de batarya sıkıntılı sadece maalesef. Fiyat farkından dolayı pişman olacağımı sanmam.

Kampanya fazla tutmuş sanırım. Bulunduğum yerde iki mediamarkt var ve birinde ürün yok diğerinde de bitmek üzere. Sanırım bir deneyeceğim, umarım stok bitmeden satılır. Ayrıca sizce ne kadara koymalıyım ilana?
Kutusu açılmamış ürün iade edemiyor musunuz?

Cihazda Bir sıkıntı yoksa kutu içeriği duruyorsa şuanda sıfır fiyatından 500-1000 veya 2000 arasında bir fiyat koyabilirsiniz

Kutusu açılmamış ürün iade edemiyor musunuz?

Neden edeyim ki? Fiyatlar zamlandı, 2. el daha pahalıya gider şu an.

Cihazda Bir sıkıntı yoksa kutu içeriği duruyorsa şu anda sıfır fiyatından 500-1000 veya 2000 arasında bir fiyat koyabilirsiniz

Kutusu açılmadı, kapalı kutu. Hakim değilim çok konuya, 25.500'e falan gider mi? Aradaki farkı ben zaten bu kampanya varken vermiştim. Pek kar olmuyorsa kullanabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı