Reşs aynı sorun bende var 3 dakika da 4 daklka da sarj düşüyor ne yoarsam yapayım fark yok. Ve de atıyorum sarjdan 80 de çektim bu sefer 20 dk de 79 oluyor sonra yine aynı ilk çektiğimde daha yavaş düşme oluyor adaptörü mediamaektan aldım telefonu da ikisini alalı 1 ay olduSorunun sebebini buldum. Çakma şarj aleti.
Büyük ticaret siteleri de dahil kimseye güvenmeyin. Apple Store’dan adaptör alarak sorunu giderdim. Artık 7,5 saat alıyorum.
Evet güncel 2 gün oldu alalı şansıma 1gün sonra 15.6 güncellemesi geldi güncelledim.
Aynı cihaz bende de var. Nasıl bir butikden aldınız bilmiyorum ama, MediaMarkt'dan orijinal ürün aldım. Öncelikle kamera ve tasarım dışında fark yok demişsiniz, kullandığı çip şu an dünyanın en iyi mobil işlemcisi diyebilirim. Ayrıca 4 GB RAM var. Yani nasıl bir ürün satın aldınız ki size 6 Plus ve 13 arasında fark göstermedi, burası çok düşündürücü. Aldığınız cihaz orijinal olmayabilir mi? Pil konusunda şu an beni 2 güne yakın idare ediyor, sizin dediklerinizi ben de yapıyorum hatta daha fazlası diyebilirim. Yani elinizde A15 bionic çip neredeyse 4000 mAh bataryayı 5000 gibi sunuyor size. Bence aldığınız ürünün testlerini güvenilir bir telefoncuya yaptırın. Android yüklü bir telefon kullanıyor olabilirsiniz.
Bunu sormak için biraz erken değil mi ? Cihazı alalı daha 1 ay olmuştu, sosyal medya kapalıydı. 2 gün gitmesi hatta daha da fazla gitmesi sence normal olmaz mıydı.Merhaba 2 güne yakın idare ediyor diyorsunuz da günlük ekran süreniz kaç acaba merak ettim benim ekran sürem 6 saat civarında da.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.