EnsarT57 Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.959 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Temmuz 2022 #1 Öncelikle selam, iPhone 13 Pro Max cihazım Instagram'da gezerken Clash Royale gibi basit oyunlar oynarken bile elle tutulmayacak düzeyde ısınıyor.
Öncelikle selam, iPhone 13 Pro Max cihazım Instagram'da gezerken Clash Royale gibi basit oyunlar oynarken bile elle tutulmayacak düzeyde ısınıyor.
YardimDestek Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 693 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Xeon E3-1225-Gigabyte H61M-S2PV-2x8 DDR3 Ram-HD7850-120 GB SSD-1 TB HDD-Gigabyte 420W PSU-ASUS USB 3.0 KASA Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Tamirciliği 30 Temmuz 2022 #51 Shazel dedi: Hala inatla bana kaynak gösterip bu böyledir diyorsun anlatmak istedigim 25W şarj aletini kullanamazsın degil pil saglıgına zararı var arkadaşın sorunu nedir cihaz ısınıyor cihaz niye ısınır diye düşünmek lazım değil mi? Genişletmek için tıkla... Kusura bakma ben amper anlamıştım o yüzden böyle dedim. Watt önemli arkadaşlar. Artı 0 Eksi
Shazel dedi: Hala inatla bana kaynak gösterip bu böyledir diyorsun anlatmak istedigim 25W şarj aletini kullanamazsın degil pil saglıgına zararı var arkadaşın sorunu nedir cihaz ısınıyor cihaz niye ısınır diye düşünmek lazım değil mi? Genişletmek için tıkla... Kusura bakma ben amper anlamıştım o yüzden böyle dedim. Watt önemli arkadaşlar.