iPhone 13 Pro pili nasıl olmalıdır?

Hocam denedim deneyimledim kendi tecrübemi yazdım. Ben kestirmeler uygulamasıyla bildirimler ayarlayarak şarj eden takıntılı ruh hastası bi insanım. 6 ay boyunca telefonumu birkaç istisna durum haricinde %20 altına düşürmedim ve yüne birkaç istisna durum dışında %80 üstüne çıkarmadım. Telefon %25 altına düştüğünde ve %75 üstüne çıktığında bana bildirim göndererek haber verdi hep. 6 ay boyunca pil sağlığımı %100’de tuttum. Neye inanayım şimdi birebir yaşadığıma gördüğüme inanmayayım mı?

Lithium ion pilleri %100 şarj etmeyin derler. Tamamen bitirmeyin de derler. Tamamen şarj etmek zararlı olmasaydı bu telefonlarda İyileştirilmiş Pil Şarjı adı altında pili kullanım alışkanlıklarımıza göre %80’de bekleten bir teknoloji olmazdı bence.
Hocam buraya çok güldüm.. ''Telefon %25 altına düştüğünde ve %75 üstüne çıktığında bana bildirim göndererek haber verdi hep.'' :D

Cihazım daha çok yeni. Pil ömrü %100 sabah tam dolu bir şekilde aldım saat şu an 23:46 ekran sürem 7 saat olmuş pilim %16 kaldı. Normal bir tüketim mi? İnternette 2 gün gidiyor diyorlar ben henüz öyle bir veri elde etmedim. Sizlere danışmak için soruyorum varsa elinde bu cihazdan olan yazarsa sevinirim iOS sürümü 16.0.2.

O Cihaz zaten hiç kapatılmadan sürekli açık ekran kullanılınca 7,5 saat filan dayanıyor.

Cihazım daha çok yeni. Pil ömrü %100 sabah tam dolu bir şekilde aldım saat şu an 23:46 ekran sürem 7 saat olmuş pilim %16 kaldı. Normal bir tüketim mi? İnternette 2 gün gidiyor diyorlar ben henüz öyle bir veri elde etmedim. Sizlere danışmak için soruyorum varsa elinde bu cihazdan olan yazarsa sevinirim iOS sürümü 16.0.2.

Değerler normal.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı