iPhone 13 Pro vs Samsung S23 Ultra

• Konuyu başlatan PyXs
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 37
  • Görüntüleme 5.861
S23 Ultra.
S23 Ultranın rakibi 14 Pro maxtır.

Şu anda Android kullanıyorum iPhone geçsem kullanabilir miyim? Diye düşünüyorum ama bilmiyorum Android'de alıştım ya o yüzden kararsızım ya

Bende kararsızım iphone 13 pro mu s23 veya ultra mı diye sizce fikir önerin lütfen
S23 ultra 12/512gb lik versiyonunu aldım kullanıyorum telefondan son derece memnunum ekran kalitesi olsun şarj süresi olsun çok iyi bir cihaz zaten. Ben direkt size telefonda hoşuma gitmeyen bir kaç detayi söyleyeyim kamerası 12mp modunda çekerken çok güzel çekiyor fakat 200mp ye aldığınız zaman yapay zeka devreye girince renkleri bazen çok parlaklaştırdığı oluyor hatta genelde parlaklaştırıyor o yüzden ben 12mp de çekiyorum fotoğrafları, onun dışında 4k 60fps çekerken telefon dik konumda kamera açısı bana dar geliyor geniş açıya aldığım zaman diğer telefonlara göre normalden bi tık geniş gibi oluyor ve gece video çekerken düşük ışıktaysanız grenlenme oluyor bu iphone de de oluyor ama sadece bilginiz olsun diye söyledim.

S23Ultra öneririm S23 Uktra varken 13 Pro alınmaz. Hani iOSa alışkın biride değilsiniz gereksiz bir seçim olur 13 Pro.
İos 1 2 kere kullandım 7 plus falan kullanmıştım o kadar ama alışırım da kararsızım

S23 ultra 12/512gb lik versiyonunu aldım kullanıyorum telefondan son derece memnunum ekran kalitesi olsun şarj süresi olsun çok iyi bir cihaz zaten. Ben direkt size telefonda hoşuma gitmeyen bir kaç detayi söyleyeyim kamerası 12mp modunda çekerken çok güzel çekiyor fakat 200mp ye aldığınız zaman yapay zeka devreye girince renkleri bazen çok parlaklaştırdığı oluyor hatta genelde parlaklaştırıyor o yüzden ben 12mp de çekiyorum fotoğrafları, onun dışında 4k 60fps çekerken telefon dik konumda kamera açısı bana dar geliyor geniş açıya aldığım zaman diğer telefonlara göre normalden bi tık geniş gibi oluyor ve gece video çekerken düşük ışıktaysanız grenlenme oluyor bu iphone de de oluyor ama sadece bilginiz olsun diye söyledim.
Türkiye mi aldın yoksa yurt dışı mı

Bende öyle düşünüyorum ama iPhone kullanmak istiyorum sıkıldım Android'den

Hocam o iOS kullanma isteği maksimum 1ay sürecek sonra artık normal ve alışılmış felecek sana. Gerçekten telefonun sana sunduklarına bakacaksın ve muhtemelen keşke S23U'dan devam etseydim dersin 13 Pro alırsan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı