PUBG Mobile kasıyor

Aslında artık yeni model telefonlar bile kasıyor iPhone XR gibi cihazlar donma yapabiliyor çok üzücü bir durum bu oyunu ilk çıktığından beri oynuyorum .(
Oyun optimizasyonu tamamen yerlerde başka oyunlarda çok akıcı oynuyorum Call of Duty mobile filan ama sadece Pubg Mobile'de sorun yaşıyorum.
Grafiklerim akıcı yüksek (30 FPS)
Düzgünleştirme (anti-alaising) kapalı durumda.

Cihazınız marka model belirtirseniz yardımcı olurum benim de kasıyor önce şu ayarları yaptım.
1.düzenli aralıklarla cihazı yeniden başlatın.
2: Geliştirici seçenekleri aktif edin ve animasyon ölçekleri 1 olacak 0 yapın 2 D donanım ivmesini açın varsayılan GPU open GL skia yapın ve arka plan işlemlerinini yok seçin.
3.gamers GL toll Pro indirin kurun ban sebebi değil GFX yapmıyor sadece oyuna girdiğinde RAM CPU optimize ediyor.
4.akıcı oynayın HD HDR cihazınızı zorlar grafikten gölgeler kısmı varsa kapatın akıcı cihazınızın desteklediği maksimum FPS'yi seçin.
5.son olarak oyuna girmeden greniffy ile arka plan uygulamalarını uyutun:)

Cihazınız marka model belirtirseniz yardımcı olurum benim de kasıyor önce şu ayarları yaptım.
1.düzenli aralıklarla cihazı yeniden başlatın.
2: Geliştirici seçenekleri aktif edin ve animasyon ölçekleri 1 olacak 0 yapın 2 D donanım ivmesini açın varsayılan GPU open GL skia yapın ve arka plan işlemlerinini yok seçin.
3.gamers GL toll Pro indirin kurun ban sebebi değil GFX yapmıyor sadece oyuna girdiğinde RAM CPU optimize ediyor.
4.akıcı oynayın HD HDR cihazınızı zorlar grafikten gölgeler kısmı varsa kapatın akıcı cihazınızın desteklediği maksimum FPS'yi seçin.
5.son olarak oyuna girmeden greniffy ile arka plan uygulamalarını uyutun:)

Open GL skia'yı nasıl yapabileceğimi söyler misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone XR'ın kastığını kim söyledi? iPhone yazılımı sayesinde bu oyunlara en iyi optimize olan telefonlardandır.

GFX Tool kullanmanızı kesinlikle önermiyorum. Telefonu gücünden fazla zorlar. Bataryanın ömrünün kısalması, telefonda fazla ısınmadan kaynaklı sorunlar oluşabilir.

Open GL skia yı nasıl yapabileceğimi söyler misiniz?

Geliştirici seçeneklerinden altta olması lazım genelde biraz iyi GPU güçlü olan cihazlarda oluyor benim LG G5 adreno 530 görüyor.

Telefon hakkında>yapım numarası bu numaraya 6-8 kez basın. Geliştirici seçenekleri açılacak oradan OpenGL seçin ve 4X MSAA'yı açın.

4X MSAA genelde OpenGL es 2.0 uygulamalarındaki grafik kalitenizi artırır. Bu işlemi yaparken aynı zamanda telefonunuz daha fazla güç tüketir. Telefonunuzun daha fazla güç tüketmesi de şarjınızın daha hızlı bitmesi anlamına gelir, grafik oyunlarında görüntü kalitesi artar ama performansınızın düşmesi bu durumda söz konusu olabilir.

Peki oyun sürücüsünü açmamı önerir misiniz?

Evet çoğu kişi öneriyor bir de geliştirici seçenekleri CPU başına arabellek boyutu var benim telefon görmüyor 16 olması lazım 32 ciddi anlamda hızlandırır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı