Kullandığınız uygulamalara göre bu çok değişkenlik gösterir, ayrıca batarya sağlığınızı yazmamışsınız (Üretim hatalı olabilir). Eksik bir konu olmuş biraz daha detay verme şansınız varsa yardımcı olalım.Telefonu (iPhone 13) 1 gün önce satın aldım ve şarjı %100 iken bakmaya başladım ve toplam 7 saat 20 dakika sonunda şarjım %22 idi. Şarj hızlı mı bitiyor yoksa bana mı öyle geliyor?
7 saat 20 dakika ekran süreniz mi?
Aşırı iyi kanka. Daha ne istiyon ki? 100 şarjla 9 saat falan süre alırsın tahminen. Bende samsung a35 var 8 saat aşırı nadir görüyom. Ortalama 6 7 saat gidiyo tam şarjla.Telefonu (iPhone 13) 1 gün önce satın aldım ve şarjı %100 iken bakmaya başladım ve toplam 7 saat 20 dakika sonunda şarjım %22 idi. Şarj hızlı mı bitiyor yoksa bana mı öyle geliyor?
Kullandığınız uygulamalara göre bu çok değişkenlik gösterir, ayrıca batarya sağlığınızı yazmamışsınız (üretim hatalı olabilir). Eksik bir konu olmuş biraz daha detay verme şansınız varsa yardımcı olalım.
Aşırı iyi kanka. Daha ne istiyorsun ki? 100 şarjla 9 saat falan süre alırsın tahminen. Bende Samsung A35 var 8 saat aşırı nadir görüyorum. Ortalama 6 7 saat gidiyor tam şarjla.
Telefonu (iPhone 13) 1 gün önce satın aldım ve şarjı %100 iken bakmaya başladım ve toplam 7 saat 20 dakika sonunda şarjım %22 idi. Şarj hızlı mı bitiyor yoksa bana mı öyle geliyor?
Evet telefonunuz gayet sağlıklı gözüküyor, bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum.Batarya sağlığım %100 2 saat 51 dakika Instagram %27 şarj götürmüş, 59 dakika Safari %15 götürmüş.
Kafama takmıştım ondan sordum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.