iPhone 13 satıp Android'e geçilir mi?

Bütçe
20000

Barisbozkurt

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
1 yıldır kullanmış olduğum iPhone 13'ün yeteneksiz tenekeden ibaret çöp bir cihaz olmasından dolayı çok sıkıldığımı fark ettim. Ancak biliyorsunuz bu meretleri sattıktan sonra pişman olup geri döndüğünüzde fiyatını 2X yapmış olarak bulabiliyorsunuz. Ek olarak Android pazarını da takip etmeyeli uzun süre oldu piyasa çeşit çeşit modelle dolmuş. Bu sebeple daha prouser odaklı modeller bakındım ancak seçim yapamadım. Hatta BlackBerry classic almayı bile düşündüm. Anlayacağınız kafam karışık.

Benzer deneyimlere sahip misiniz, konu hakkında nasıl akıl verirsiniz?
Teşekkürler.

Geçme, akıcılık konusunda gözünüzü kötü hissettiriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmemelisin dostum. Play Store arayüzü falan.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 yıldır kullanmış olduğum iPhone 13'ün yeteneksiz tenekeden ibaret çöp bir cihaz olmasından dolayı çok sıkıldığımı fark ettim. Ancak biliyorsunuz bu meretleri sattıktan sonra pişman olup geri döndüğünüzde fiyatını 2X yapmış olarak bulabiliyorsunuz. Ek olarak Android pazarını da takip etmeyeli uzun süre oldu piyasa çeşit çeşit modelle dolmuş. Bu sebeple daha prouser odaklı modeller bakındım ancak seçim yapamadım. Hatta BlackBerry classic almayı bile düşündüm. Anlayacağınız kafam karışık.

Teşekkürler.

Çok acil değilse bekleyin biraz piyasa düzelsin iPhone 16 çıktıktan sonra Samsung'un S serisine bakabilirsiniz.

Teşekkürler.

Satıp S23 veya S24 alabilirsiniz IPhone'nin düz modelleri boş kase gibi düz paraya çok değmiyor.

İşletim sistemi olarak öyle ancak aynı fiyattaki çoğu telefon 90-120Hz veriyor, işletim sistemi belki iOS kadar akıcı değil ama yine de genel kullanımda 120Hz aşırı iyi hisettiriyor 60Hz'den sonra.

Ooo mükemmel bir sebepmiş.
Yani biraz öyle ama alışması epey zaman sürüyor.

İşletim sistemi olarak öyle ancak aynı fiyattaki çoğu telefon 90-120Hz veriyor, işletim sistemi belki iOS kadar akıcı değil ama yine de genel kullanımda 120Hz aşırı iyi hisettiriyor 60Hz'den sonra.

Ooo mükemmel bir sebepmiş.

Bence akıcılık sorunu da bu dönemde konuşulmaması gerek telefonu biraz modlayarak çok daha güzel yapabiliyorsunuz. Zaten Android'in olayı da budur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı