Sağol.Örnek ben vereyim mesela exclusive oyunlar var en basitinden Warframe ve samurai jack gibi oyunlar. Gerçi Warframe Android'e de gelecek deniyor ama hala bekliyoruz. Android tarafında da Fortnite vardı bir de.
Bütçeyi arttırıp S23 almadığınız sürece geçmenizi önermem. Elinizdeki cihazı ne kadara satacaksınız?1 yıldır kullanmış olduğum iPhone 13'ün yeteneksiz tenekeden ibaret çöp bir cihaz olmasından dolayı çok sıkıldığımı fark ettim. Ancak biliyorsunuz bu meretleri sattıktan sonra pişman olup geri döndüğünüzde fiyatını 2X yapmış olarak bulabiliyorsunuz. Ek olarak Android pazarını da takip etmeyeli uzun süre oldu piyasa çeşit çeşit modelle dolmuş. Bu sebeple daha prouser odaklı modeller bakındım ancak seçim yapamadım. Hatta BlackBerry classic almayı bile düşündüm. Anlayacağınız kafam karışık.
Benzer deneyimlere sahip misiniz, konu hakkında nasıl akıl verirsiniz?
Teşekkürler.
29.000 düşünüyorum marta kadar garantisi varBütçeyi arttırıp S23 almadığınız sürece geçmenizi önermem. Elinizdeki cihazı ne kadara satacaksınız?
Kaça satılır acaba neredeyse 1 yıl oldu kullanalıAbi iPhone 13'i 4 ay kullandım bu kadar sade vasıfsız bir telefon görmedim düpedüz telefon.
Ne merak ettirici bir özelliği var ne bir şey var sattım gitti düz Samsung S23 al 120 Hz ve hirçok özelliğin keyfini yaşa.
S23 alacak paranız çıkıyor. Bana kalırsa S23 almalısınız. S23 FE, S22 gibi cihazlar iPhone 13 segmentinde cihazlar zaten. Tabii yine de karar sizin, düşüş yaşamazsınız.29.000 düşünüyorum marta kadar garantisi var
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.