Samsung'un arayüzü berbat ya.Android tarafından Samsung almazsanız diğer markalarda başınız çok ağrır (uzun) kullanımda bilginize.
Yeni iPhone kullanıcısıyım zaten.IPhone'nin muadili yine bir iPhone olur Android'e alışmanız biraz zor olabilir.
![]()
Poco X6 Pro (12 GB / 512 GB)
Poco X6 Pro detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Tabi zevkler renkler tartışılmaz ona bir şey diyemem bireysel bir seçim sonuçtaSamsung'un arayüzü berbat ya.
Yeni iPhone kullanıcısıyım zaten.
Anlayışınız için teşekkürler. Başkası olsa Samsung'un avukatı gibi hemen linçlerdi beni.Tabi zevkler renkler tartışılmaz ona bir şey diyemem bireysel bir seçim sonuçta
Poco X6 Pro nasıldır hocam?OnePlus Nord 3 veya realme GT 2 Pro.
Elimde iPhone 13 var IPhone'dan çok sıkıldım üstüne paramın da kalabileceği bir ondan güçlü F/P Android önerebilir misiniz? (Samsung istemiyorum.)
Anlayışınız için teşekkürler. Başkası olsa Samsung'un avukatı gibi hemen linçlerdi beni.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.