lwoins
Hectopat
Anlayışınız için teşekkürler. Başkası olsa Samsung'un avukatı gibi hemen linçlerdi beni.
POCO X6 Pro nasıldır hocam?
X6 Pro'da iyidir hocam. Üzmez.
Anlayışınız için teşekkürler. Başkası olsa Samsung'un avukatı gibi hemen linçlerdi beni.
POCO X6 Pro nasıldır hocam?
Dostum o eskidendi reklam falan Mi serilerine çıkmıyor, yazılımıda kötü değil anlayın artık şunu yaw.Linçlemekle alakası yokta hocam, Android tarafında Samsung ve Google dışında düzgün telefon yok arayüz dahil.
Xiaomi'ye bakarsanız arayüzünde reklam çıkan kötü arayüze sahip.
Diğer firmalara hiç girmeye gerek yok.
Eğer Samsung veya Google Android almayacaksanız size bulaşmanızı tavsiye etmem.
Yazılım konusunda çok başınız ağrır.
Yıllardır giriş seviyesi Oppo kullandım yani arayüz bakımından iPhone'a wow çok güzelmiş demedim.Linçlemekle alakası yokta hocam, Android tarafında Samsung ve Google dışında düzgün telefon yok arayüz dahil.
Xiaomi'ye bakarsanız arayüzünde reklam çıkan kötü arayüze sahip.
Diğer firmalara hiç girmeye gerek yok.
Eğer Samsung veya Google Android almayacaksanız size bulaşmanızı tavsiye etmem.
Yazılım konusunda çok başınız ağrır.
Redmi serisiyle bir tutmayın Xiaomiyi.Dostum o eskidendi reklam falan Mi serilerine çıkmıyor, yazılımıda kötü değil anlayın artık şunu yaw.
Hocam iPhone 13'ten geçeceğim aratır mı peki?X6 Pro'da iyidir hocam. Üzmez.
Tahmini ne kadara satacaksın telefonu ve üzerine maksimum kaç ekleyeceksin.Yıllardır giriş seviyesi Oppo kullandım yani arayüz bakımından iPhone'a wow çok güzelmiş demedim.
He tabii giriş seviyesinden amiral gemisine geçiyorum. Ama böyle.
Bana fazla oynamayan bir rakam söyle sana güzel bir android önereyim. Sazan gibi yok şu marka kötü yok şu marka kötü diyenlere aldanma , kötü telefon önermem sana merak etme.Tahmini ne kadara satacaksın telefonu ve üzerine maksimum kaç ekleyeceksin.
Üstüne para eklemem çünkü iPhone ondan iyi bir Andriod'den daha pahalı ülkemizde. X6 Pro'ya bakarım onu alırsam şayet bende para kalır.Tahmini ne kadara satacaksın telefonu ve üzerine maksimum kaç ekleyeceksin.
Yıllardır giriş seviyesi Oppo kullandım yani arayüz bakımından IPhone'a WoW çok güzelmiş demedim.
He tabii giriş seviyesinden amiral gemisine geçiyorum. Ama böyle.
Hocam iPhone 13'ten geçeceğim aratır mı peki?
Geçen ay geçtim iPhone'a.Hocam iPhone'a alıştıysanız aratır yalan söylemeyeyim yazılım farkı sonuçta.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.