Peki neden illa xioami?Geri kalana her şeyiyle bir sistem alabilir miyim?
Hocam Xiaomi alırım 120 Hz ekran bir tane yeterli benim için.
Alakası yok hocam. İPhone x ve Samsung galaxy s20 fe cihazım var. Eş değer cihazlar ama ben iPhoneun yüzüne bakmıyorum diyebilirimIphone satıp Android kullanmak bazı insanlara dokunur.
Iphone'u satmadan bilgisayar almanız en iyisi.
iPhone satıp Android kullanmak bazı insanlara dokunur.
IPhone'u satmadan bilgisayar almanız en iyisi.
Peki neden illa xioa mi?
Alakası yok hocam. iPhone X ve Samsung Galaxy S20 FE cihazım var. Eş değer cihazlar ama ben IPhone'un yüzüne bakmıyorum diyebilirim.
Peki neden illa xioa mi?
Alakası yok hocam. iPhone X ve Samsung Galaxy S20 FE cihazım var. Eş değer cihazlar ama ben IPhone'un yüzüne bakmıyorum diyebilirim.
Çok yanlış düşünüyorsunuz. Üst segment için evet Samsung pahalı ama fe ve a serisi gayet f/p cihazlar. Ekstradan Samsung ekran kalitesi diye de bir şey var. Tercih sizin ama bence Samsung'u direkt elemeyin. Arada cüzi farklar varsa Samsung almaya kesinlikle değer diye düşünüyorumHocam ihtiyaç duymuyorum iPhone.
Hocam Samsung'larda bilmiyorum Samsung'lar biraz pahalı kalır.
Alakası var. Bazı insanlar demişim zaten.Peki neden illa xioami?
Alakası yok hocam. İPhone x ve Samsung galaxy s20 fe cihazım var. Eş değer cihazlar ama ben iPhoneun yüzüne bakmıyorum diyebilirim
Çok yanlış düşünüyorsunuz. Üst segment için evet Samsung pahalı ama FE ve a serisi gayet F/P cihazlar. Ekstradan Samsung ekran kalitesi diye de bir şey var. Tercih sizin ama bence Samsung'u direkt elemeyin. Arada cüzi farklar varsa Samsung almaya kesinlikle değer diye düşünüyorum.
0 mi ikinci el mi? Cihazdan beklentileriniz nedir? İkinci elde fe serileri bulunabilir o fiyatlara. Performans, ekran, kamera konusunda asla üzmez çok iyi cihazlar ama pil ömrü çok kısa olur. Pili uzun gitsin kamera da performans da önemli bir şey değil derseniz a54 gibi cihazlar düşünülebilirAyırdığım bütçe o kadar da Samsung ne önerirsiniz?
Geri kalana her şeyiyle bir sistem alabilir miyim?
Hocam Xiaomi alırım 120 Hz ekran bir tane yeterli benim için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.