IPhone 13 satıp PC almak mantıklı mı?

Geri kalana her şeyiyle bir sistem alabilir miyim?

Hocam Xiaomi alırım 120 Hz ekran bir tane yeterli benim için.
Peki neden illa xioami?

Iphone satıp Android kullanmak bazı insanlara dokunur.

Iphone'u satmadan bilgisayar almanız en iyisi.
Alakası yok hocam. İPhone x ve Samsung galaxy s20 fe cihazım var. Eş değer cihazlar ama ben iPhoneun yüzüne bakmıyorum diyebilirim

iPhone satıp Android kullanmak bazı insanlara dokunur.

IPhone'u satmadan bilgisayar almanız en iyisi.

Hocam ihtiyaç duymuyorum iPhone.

Peki neden illa xioa mi?

Alakası yok hocam. iPhone X ve Samsung Galaxy S20 FE cihazım var. Eş değer cihazlar ama ben IPhone'un yüzüne bakmıyorum diyebilirim.

Peki neden illa xioa mi?

Alakası yok hocam. iPhone X ve Samsung Galaxy S20 FE cihazım var. Eş değer cihazlar ama ben IPhone'un yüzüne bakmıyorum diyebilirim.

Hocam Samsung'larda bilmiyorum Samsung'lar biraz pahalı kalır.

Hocam ihtiyaç duymuyorum iPhone.

Hocam Samsung'larda bilmiyorum Samsung'lar biraz pahalı kalır.
Çok yanlış düşünüyorsunuz. Üst segment için evet Samsung pahalı ama fe ve a serisi gayet f/p cihazlar. Ekstradan Samsung ekran kalitesi diye de bir şey var. Tercih sizin ama bence Samsung'u direkt elemeyin. Arada cüzi farklar varsa Samsung almaya kesinlikle değer diye düşünüyorum

Çok yanlış düşünüyorsunuz. Üst segment için evet Samsung pahalı ama FE ve a serisi gayet F/P cihazlar. Ekstradan Samsung ekran kalitesi diye de bir şey var. Tercih sizin ama bence Samsung'u direkt elemeyin. Arada cüzi farklar varsa Samsung almaya kesinlikle değer diye düşünüyorum.

Ayırdığım bütçe o kadar da Samsung ne önerirsiniz?

Ayırdığım bütçe o kadar da Samsung ne önerirsiniz?
0 mi ikinci el mi? Cihazdan beklentileriniz nedir? İkinci elde fe serileri bulunabilir o fiyatlara. Performans, ekran, kamera konusunda asla üzmez çok iyi cihazlar ama pil ömrü çok kısa olur. Pili uzun gitsin kamera da performans da önemli bir şey değil derseniz a54 gibi cihazlar düşünülebilir

Geri kalana her şeyiyle bir sistem alabilir miyim?

Hocam Xiaomi alırım 120 Hz ekran bir tane yeterli benim için.

Hocam Samsung orta segment telefonlarında ekranları 120 Hz. Eski Xiaomi kullanıcısıyım MIUI arayüzü berbat ötesiydi. Hyper OS'a geçmişler şu anki durumu nedir bilmem ama Samsung yazılım konusunda Xiaomi'ye fark atar o yüzden Samsung tavsiye ediyorum bu ikili arasında.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00