doktor civanum
Hectopat
Selam. Face ID sayesinde girebiliyorum ama şifremi hiç hatırlamıyorum. Bir yerde sıkıntı olması muhtemel. Yardımlarınızı bekliyorum.
Cihazı kurtarma moduna alıp iTunes’den geri yükleyin.Selam. Face ID sayesinde girebiliyorum ama şifremi hiç hatırlamıyorum. Bir yerde sıkıntı olması muhtemel. Yardımlarınızı bekliyorum.
Cihazı kurtarma moduna alıp ITunes'den geri yükleyin.
Bloke etmeden apple servisi arayıp yardım isteyin kanıt olarak cihazı aldığınız kart bilgileri (ilk 4 hane falan) ve kimlik bilgilerini sunun biz kuzenimin 6s'inde öyle yapmıştık.
Eğer şarjınız biterse FaceID ile açamazsız.
iPhone'unuzun parolasını unuttuysanız veya iPhone'unuz etkisizleştirildiyse - Apple Destek (TR)
iPhone'unuz kilitlendi ve parolanızı mı unuttunuz? Telefonunuzu silip yeniden ayarlayabilmek için bir bilgisayar kullanarak iPhone'unuzu kurtarma moduna alın.support.apple.com
Bu makaledeki adımları deneyin.
Hayır. Cihazını kurtarma moduna alacaksın. Ardından cihazını bilgisayara bağlayıp, geri yükleyeceksin.iTunes şarkı platformu değil mi pek anlamadım. Bilgim biraz düşük![]()
Peki telefonu resetledim diyelim. iCloud şifremi de unutmuş olabilirm pek emin değilim o sıkıntı oluyor mu yoksa şifremi unuttum kısmı falan var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.