iPhone 13 şifremi unuttum

Her şeyi unut ama icould hesabını sakın unutma o zaman kafan çok ağrır.

Reis onu da unuttum ya. Şifremi unuttum dediğimde telefona kod geliyor ama telefona giremediğimden bakamıyorum. SIM kartımı başka telefona taksam SMS ona gelir mi acaba?

Parolanı unuttuğun için buradan sıfırlarsın: Recover Your Apple ID - Apple

Kral kusura bakma rahatsız edip duruyorum şu an işler daha da sıkıntı oldu. Telefonum en son 5 dk kısıtlama yedi iCloud şifremi hatırlamıyorum. Elimde fatura vs. var sorun kesin çözülür mü? En kötü bilgilerim gitse de olur ama telefon kurtarılır mı?

Son düzenleme:
Kral kusura bakma rahatsız edip duruyorum şu an işler daha da sıkıntı oldu. Telefonum en son 5 dk kısıtlama yedi iCloud şifremi hatırlamıyorum. Elimde fatura vs. var sorun kesin çözülür mü? En kötü bilgilerim gitse de olur ama telefon kurtarılır mı?
Çözülür. Bilgisayar varsa onun üzerinden Apple'a ulaş.

Bilgisayardan yazıyorum aramam mı lazım yoksa nereden ulaşıyım

O gönderdiğin bağlantıdan e postamı yazdım şifreyi yazamadım unuttum kısmına yazdım zaten. Telefon numaramı yazdım 24 saat kontrol tarzı bir şey çıktı

Bilgisayardan yazıyorum aramam mı lazım yoksa nereden ulaşıyım

O gönderdiğin bağlantıdan e postamı yazdım şifreyi yazamadım unuttum kısmına yazdım zaten. Telefon numaramı yazdım 24 saat kontrol tarzı bir şey çıktı
Bilgisayar varsa bunu yap: iPhone parolanızı unuttuysanız

Daha sonra yine olmazsa desteğe ulaşmaya çalışırsın.

Onu yaptığım zaman yeniden kurarken iCloud şifresi soruyormuş ben orayı geçemem. Şu an kafam bayağı bir karıştı
Sıfırdan bir hesap kurabiliyorsan öyle yapıp sonra hesabı değiştir derim. Eğer riske atmayayım diyorsan şehrindeki Apple teknik servisine git. Yetkili servis de olur. Ya da başka telefona SIM kartı tak Apple Destek ile öyle görüş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı