doktor civanum
Hectopat
Parolanı unuttuğun için buradan sıfırlarsın: Recover Your Apple ID - Apple
Oradan yapmak için de parola istiyor ben parolayı unuttum zaten
Apple Destek ile görüş. Daha basit geliyor bana bu.Oradan yapmak için de parola istiyor ben parolayı unuttum zaten
Her şeyi unut ama icould hesabını sakın unutma o zaman kafan çok ağrır.
Çözülür. Bilgisayar varsa onun üzerinden Apple'a ulaş.Kral kusura bakma rahatsız edip duruyorum şu an işler daha da sıkıntı oldu. Telefonum en son 5 dk kısıtlama yedi iCloud şifremi hatırlamıyorum. Elimde fatura vs. var sorun kesin çözülür mü? En kötü bilgilerim gitse de olur ama telefon kurtarılır mı?
Çözülür. Bilgisayar varsa onun üzerinden Apple'a ulaş.
Çözülür. Bilgisayar varsa onun üzerinden Apple'a ulaş.
Bilgisayar varsa bunu yap: iPhone parolanızı unuttuysanızBilgisayardan yazıyorum aramam mı lazım yoksa nereden ulaşıyım
O gönderdiğin bağlantıdan e postamı yazdım şifreyi yazamadım unuttum kısmına yazdım zaten. Telefon numaramı yazdım 24 saat kontrol tarzı bir şey çıktı
Bilgisayar varsa bunu yap: iPhone parolanızı unuttuysanız
Daha sonra yine olmazsa desteğe ulaşmaya çalışırsın.
Sıfırdan bir hesap kurabiliyorsan öyle yapıp sonra hesabı değiştir derim. Eğer riske atmayayım diyorsan şehrindeki Apple teknik servisine git. Yetkili servis de olur. Ya da başka telefona SIM kartı tak Apple Destek ile öyle görüş.Onu yaptığım zaman yeniden kurarken iCloud şifresi soruyormuş ben orayı geçemem. Şu an kafam bayağı bir karıştı
Şarkı, film, oyun satın alınabildiği gibi telefon kurtarmaya da yarıyor bazen. Bir çeşit araç PC tarafında.iTunes şarkı platformu değil mi pek anlamadım. Bilgim biraz düşük![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.