iPhone 13 TR vs iPhone 15 Pro yurt dışı

• Konuyu başlatan Xwatt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 339

Xwatt

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, ilk olarak ben şu an güncel olarak IP 13 kullanıyorum. iPhone 15 Pro kullanan yakınlarımın tel performansı hem de kamerası daha iyi. Bende yurt dışı almayı düşünüyorum, çift fiziki SIM modelini alıp kalan son 4 ayı da ikinci bir iPhone ile geçirmeyi düşünüyorum. Bu süreç içinde sıkıntı yaşar mıyım ve mantıklı mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 15 Pro tabii ki daha iyi, farkları fazlasıyla anlarsınız: işlemci, kamera ve 120Hz ekran gibi.

Eğer 4 ay boyunca başka bir iPhone ile idare ederim diyorsanız, alabilirsiniz. Çift iCloud kullanarak, gelen aramaları yurt dışı telefonuyla da tamamlayabilirsiniz.

16 Pro Max yurt dışı vs TR Honor magic 7 Pro desem? Sizce hangisi? Kamera, batarya ve uzun ömürlü olması tercihim.

Hocam, cihaz amiral gemisi sınıfında, olması gereken her şey mevcut ve bataryası da fazla. iOS seviyorsanız, hava atmak istiyorsanız ve daha kaliteli içerik yüklemek (Instagram vs.) İstiyorsanız, o zaman al gitsin. Ama Honor da iyi bir seçenek, özellikle kamera performansı açısından. 16 Pro Max tabii ki daha üstün. Değerde kaybetmez, 4 ay kalan zamanda da IP7 vs alırsın çift icloud ile kullanabilirsiniz arama yanıtlayabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, cihaz amiral gemisi sınıfında, olması gereken her şey mevcut ve bataryası da fazla. iOS seviyorsanız, hava atmak istiyorsanız ve daha kaliteli içerik yüklemek (Instagram vs.) İstiyorsanız, o zaman al gitsin. Ama Honor da iyi bir seçenek, özellikle kamera performansı açısından. 16 Pro Max tabii ki daha üstün. Değerde kaybetmez, 4 ay kalan zamanda da IP7 vs alırsın çift icloud ile kullanabilirsiniz arama yanıtlayabilir.
Çok teşekkür ederim objektif tavsiyeniz için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı