iPhone 13 ve 14 ne zaman zamlanır?

Vallahi hocam iPhone 13 ve S24 Plus var kafamda 50k yı gecmezler inşallah.
Hocam acik konusmak gerekirse o iki telefon yan yana bile gelmez. Bende Apple kullaniyorum ve fiyatlari gereksiz yuksek, Samsung'un artik bahanesi de kalmadi eskiden guncelleme diyorlardi ya da yavasliyor diyorlardi artik o da yok. Samsung cok daha mantikli ama s24 plus exynos kullaniyor nasil oldugunu uzun vadede anlariz ama o telefona exynos koyuyorsalar bir bildikleri vardir. 13 kotu degil ama cidden konustugumuz iki telefon bile komik. Alternatif olarak s23 ultra da bakabilirsiniz.

Hocam acik konusmak gerekirse o iki telefon yan yana bile gelmez. Bende Apple kullanıyorum ve fiyatlari gereksiz yuksek, Samsung'un artik bahanesi de kalmadi eskiden guncelleme diyorlardi ya da yavasliyor diyorlardi artik o da yok. Samsung cok daha mantikli ama S24 Plus Exynos kullaniyor nasıl oldugunu uzun vadede anlariz ama o telefona Exynos koyuyorsalar bir bildikleri vardir. 13 kotu degil ama cidden konustugumuz iki telefon bile komik. Alternatif olarak S23 Ultra da bakabilirsiniz.

Hocam S24'ün daha iyi olduğu aşikar zaten biliyorum fakat yıllar boyu gelen iOS kullanma sürem var biraz Android cahiliyim.

Tahminim 16 ile ya da 16'dan sonra 1 ay icinde yapacaklari yonunde, dolar tahminleri tutarsa yil sonuna kadar 2 kez bile yapabilir.

Samsung cephesinden nasıl bir hamle gelecek merak konusu anlık olarak telefon almamın yolu 12 taksit falan olması lazım o da mümkün değil diye biliyorum acaba telefoncular falan yapiyor mudur bilgisayar gibi gösterip illegal yolla falan.

Son düzenleme:
Hocam S24'ün daha iyi olduğu aşikar zaten biliyorum fakat yıllar boyu gelen iOS kullanma sürem var biraz Android cahiliyim.

Samsung cephesinden nasıl bir hamle gelecek merak konusu anlık olarak telefon almamın yolu 12 taksit falan olması lazım o da mümkün değil diye biliyorum acaba telefoncular falan yapiyor mudur bilgisayar gibi gösterip illegal yolla falan.
O zaman 13-14 alabilirsiniz hocam, is gorur ama s24 plus ile daglar kadar fark var aralarinda bilginiz olsun. Ama yine de iphone da pro serilerine yonelmenizi tavsiye ederim.

1 yıldır aynı fiyat, ne zaman zam yapar diye düşünmeye iten nedir seni?
Zamlansa 1 yıl içinde zamlanmaz mıydı?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    30,8 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
1 yıldır aynı fiyat, ne zaman zam yapar diye düşünmeye iten nedir seni?
Zamlansa 1 yıl içinde zamlanmaz mıydı?

Hocam yılbaşı civarlarında genelde zam gelir pek çok şeye ve dahili olarak daha 2 gün önce vatan da 1.300 TL zam yemiş eğer ki ikisi de aynı fiyat bandında kalırsa 50k altında pahalı olanı tercih edeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı