iPhone 13 veya 14 alınır mı?

Makaleler
1
Hocalarim ablam kendine özellikle iPhone istiyor. Kamerası güzel çeken ve günlük kullanim için sizce 13/14/14 Plus hangisi daha iyi olur? 13 hala alınır mı? Özellikle iPhone istiyor o yüzden farkli öneriye gerek yok.

Hocalarim ablam kendine özellikle iPhone istiyor. Kamerası güzel çeken ve günlük kullanim için sizce 13/14/14 Plus hangisi daha iyi olur? 13 hala alınır mı? Özellikle iPhone istiyor o yüzden farkli öneriye gerek yok.

13 le 14 aynı neredeyse işlemcisi bile aynı 13 alsın.

14 Plus boyutu ve batarya olarak çok çok iyi fakat o paralara 60 Hz olması sıkıntı 60 Hz olması sorun teşkil etmiyorsanız.

13 çıkalı 3 yıl olmuş. Bütçe ve cihazın boyutu uygunsa 14 plus alınmasını öneririm. Olmazsa 14. Ne kadar yeni bir cihaz olursa ömrü o kadar uzun olacaktır.

iPhone kulanıcı olarak Samsung önermeye geliyordum ama olmadı :D
Eğer bütçeniz varsa 14 alırsanız daha iyi olur güncelleme bakımından. Ama kamera iyi istiyorsa modellerin Pro versiyonlarına bakın düz 12 kullanıyorum pederde 14 Pro Max var kamera farkı bayağı var bu arada 12 ve 13 arasında çok kamera farkı yok haberiniz olsun. Alacaksanız Pro modellere öncelik gösterin.

iPhone kulanıcı olarak Samsung önermeye geliyordum ama olmadı :D
Eğer bütçeniz varsa 14 alırsanız daha iyi olur güncelleme bakımından. Ama kamera iyi istiyorsa modellerin Pro versiyonlarına bakın düz 12 kullanıyorum pederde 14 Pro Max var kamera farkı bayağı var bu arada 12 ve 13 arasında çok kamera farkı yok haberiniz olsun. Alacaksanız Pro modellere öncelik gösterin.
Tabi ki bütçe uygunsa pro modeller de bakılabilir ancak sosyal medyada içerik üretip bu işten para kazanan birisi değilseniz pro modeller fazla olacaktır. Yani tabi bütçe uyuyorsa neden olmasın ama, şart değil yani günlük kullanıcı için.

Tabii ki bütçe uygunsa Pro modeller de bakılabilir ancak sosyal medyada içerik üretip bu işten para kazanan birisi değilseniz Pro modeller fazla olacaktır. Yani tabii bütçe uyuyorsa neden olmasın ama, şart değil yani günlük kullanıcı için.

Bazen bazı insanlar kameraya çok önem veriyor sosyal medya içerik üreticisi gibi kardeşimden biliyorum. O yüzden Pro model daha mantıklı olacaktır ama demek istediğim tam şu 14 alacaksa normal, 13 Pro Max alsın mesela onu daha fazla tatmin eder.

Kamera önemliyse kesinlikle iPhone 14'ü tercih etsin. Çünkü iPhone 13 ile iPhone 14'ün ana kameraları aynı değil. iPhone 14'te iPhone 13 Pro'deki sensör kullanıldı. Bu sensör iPhone 13'teki sensörden %25 daha büyük. Gece çekimi iPhone 13'ten daha iyi olacaktır. Ayrıca 6 GB RAM'i ile daha ileriye dönük bir cihaz. Bununla birlikte büyük ekran ve pil önemliyse iPhone 14 Plus iyi bir seçim olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı