iPhone 13 vs 14

Arada 6.000 TL gibi bir fiyat var. Az bir fark değil kesinlikle ama 37'yi veren 43'ü de verir mantığı doğru mu sizce? Benim için RAM dışında hiçbir fark yok, zaten kamera neredeyse aynı ve oyun falan oynamıyorum. Gündelik kullanım için alıyorum sadece. 13 işimi çok rahat görür zaten farkındayım ama uzun ömürlü olması adına yeni cihaz güncelleme daha çok alır ve birkaç yıl sonra fazladan 2 GB RAM işime yarayabilir gibi düşünüyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Annemde 14 Pro var bende ise 13 şahsi görüşüm hangisi uygunsa onu alman çünkü annem 13ten 14e geçince bir şey fark etmediğini söyledi. Annem tıp sektöründe ve cihazı nerden baksanız 14 saat kullanıyor. 6k ya güzel kap ve koruma alırsınız götürür uzun süre. 2. El KESINLIKLE almayın.

Arada 6.000 TL gibi bir fiyat var. Az bir fark değil kesinlikle ama 37'yi veren 43'ü de verir mantığı doğru mu sizce? Benim için RAM dışında hiçbir fark yok, zaten kamera neredeyse aynı ve oyun falan oynamıyorum. Gündelik kullanım için alıyorum sadece. 13 işimi çok rahat görür zaten farkındayım ama uzun ömürlü olması adına yeni cihaz güncelleme daha çok alır ve birkaç yıl sonra fazladan 2 GB RAM işime yarayabilir gibi düşünüyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
bütçeniz varsa 14 alabilirsiniz ama 13'de üzmez

Dostum 43 vermek yerine ikinci el takıntın yoksa 13 Pro veya Pro Max al 2 kat daha iyi. 2023 de telefotosuz ve 60Hz telefon alınmaz üstelik 43K ya. iOS takıntın yoksa S23 Ultra alabilirsin şu anda kullanıyorum ve 14 Pro Max'den sosyal medya performansı olarak hiçbir eksiği yok hatta Snapchat'de daha iyi ve genel olarak kameralar daha iyi.

İlk defa alacaklar için 13 yerine 14 daha mantıklı. Ben 13 kullanıcısı olduğum için 14'e geçmem mesela. Bana karşılığını vermez bu işlem. 13'ten 14 Pro gibi bir modele geçmem lazım ki etkisini göreyim en azından kısa vadede.

@495256 Niye, gözleriyle ağır çekimde kare mi sayacak telefonda. Normal kullanımda hiçbir etkisini görmeyecek 60Hz olmasının. Olmayan derde çözüm üretmeyin telefonda. İsterse 10000 Hz olsun ne değişecek yani telefonda bu teknolojide. İleride lazım olursa zaten bu modelerin adı anılmayacak. Sanki şimdi 60 yerine 90 veya 120 olunca bir şey değişiyor gibi yorum yapmayın. Telefonda kablolu rekabetçi maç atmıyoruz.

İlk defa alacaklar için 13 yerine 14 daha mantıklı. Ben 13 kullanıcısı olduğum için 14'e geçmem mesela. Bana karşılığını vermez bu işlem. 13'ten 14 Pro gibi bir modele geçmem lazım ki etkisini göreyim en azından kısa vadede.

Bence 14 yerine 13 Pro daha mantıklı gibi 2023 yılındayız telefotosu olmayan 60Hz ekranlı cihaz hem şu anda bile alınmaz hem de ilerleyen vadede sıkıntı çıkartır.

@495256 niye, gözleriyle ağır çekimde kare mi sayacak telefonda. Normal kullanımda hiçbir etkisini görmeyecek 60Hz olmasının. Olmayan derde çözüm üretmeyin telefonda. İsterse 10000 Hz olsun ne değişecek yani telefonda bu teknolojide. İleride lazım olursa zaten bu modelerin adı anılmayacak. Sanki şimdi 60 yerine 90 veya 120 olunca bir şey değişiyor gibi yorum yapmayın. Telefonda kablolu rekabetçi maç atmıyoruz.

Dostum bir 13 Pro ile 13'ü yan yana getir anlarsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı