iPhone 13 vs 14

@495256 Fark görmek istersen görürsün ona bir şey demiyorum. Pratikte anlamı yok. Mesela bilgisayarda etkisini ve kazancını görüyoruz. Telefonda tamamen gereksiz şu an için. Panele ve bataryaya yük şimdilik. Teknolojiyi kötülemiyorum. İleride elbette geçeriz ama şimdi karşılığı yok. Benim kişisel telefonum 13, şirket telefonum 14 Pro. Ben kamera açısından farkını görüyorum itirazım yok. Ama kişisel hayatımda hiç aramıyorum yani o farkı. Ekran frekansı ise hayatıma etki eden en ama en son nokta iki cihaz arasında.

@OnurDoğan63_19 Gözleri belertip, arayüzde kare saymaya çalışırsan farkı görürsün. Kullanımda fark yok. Algıda seçicilik bu. Bunun teknoloji olarak değil, pratikte önemli olmadığı bir gerçek şu anda. Yarın bir gün ihtiyaç olursa zaten bunun lafı edilmez. Direkt minimuma çekilir o frekanslar.

Kardeş hz çok fark ediyor. Birkaç hafta önce anneme A34 adlık 120 Hz ekran var, o cihazın ekranında sonra benim İphone 13 donuyor gibi geldi, sana öyle söyleyim.
tamamda kardeş telefon alacaksa ilk önce hz'e mi bakar insan ve adam oyun oynayacakmı??

Dostum bu cihazlara tonla para veriyorsun teknolojiden mahrum mu kalacaksın?
tamamda dostum ilk önce bir insan telefon alırken hz'e mi bakar monitör mü bu
örnek veriyim- işlemci,performans,kamera gibi gibi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı