iPhone 13 vs 16e

Üçüncü şahıslar tarafından yüklenen uygulamalar Android'in güvenlik açığı mı oluyor yani? Ee Apple Store'da da bir sürü uygulama siliniyor?

Android'in 2X kullanıcısı ve 1-1.5X uygulama geliştiricisi var. Bu durumda "Play Store'da daha fazla zararlı uygulama bulunuyor" demek, ne kadar mantıklı acaba? O zaman yeryüzünün en güvenli sistemi Windows Phone diyelim, çünkü hiç kullanıcısı da yok artık, uygulaması da yok. Böyle bir mantık olabilir mi?

Bugün Apple ID'in çalınsa, adamlar telefonunu Brick'e sokuyor ve teknik servisten destek alamıyorsun sözde "güvenlik politikaları" gereği. Hangi güvenlikten söz ediyoruz? Apple ID 'mi çaldırmam diyen varsa da muhtemelen çaldıran 3 milyon kişi de sizinle aynı şeyi söylüyordu bir ara.

Geçelim artık bu "güvenlik için Apple" işlerini. 2014'te patlatmadılar mı bütün ünlülerin hesaplarını?
Find my iPhone servisinde lockout kuralı yok diye, abidik gubidik bruteforce ile herkes herkesi hacklemedi mi? O yıllarda en dandik siteye girsen 3 denemeden sonra hesap kilitleniyor, adamların ayarlamaya aklı basmamış siz diyorsunuz ki "güvenlik için Apple".

Bırakalım bu işi, şu an standart bir Android kullanıcısı Apple kullanıcısından daha güvendedir.

+ Gülücük atıyor, söyleyecek bir şeyi olmadığı için :)
1. 15'i özel olarak belirtmedim ama matematik desen yok, 4 değil 3 katı. Ama yine de 50k verdiğin telefon 60Hz?
2. Android tarafında ekranlar 4K'ya çoktan geçti bile, Apple ne zaman geçer?
3. Apple Sony'i kullanıyor da aynı segmentteki Android üreticiler ne kullanıyor? Kardeşler sensör LTD. Şti. Mi?
4. git bir bak bakalım, en iyi sensörler hangi modellerde Apple mi yoksa Android mi? Apple kaçıncı kalite olarak kaçıncı sırada ve fiyat olarak kaçıncı sırada?
Ekran kalitesi olarak ilk 10'da Apple yok.
Speaker kalitesi olarak ilk 10'da Apple yok.

Yani bir yorum atıyorsunuz ama hiçbir kaynağınız yok. Ben dümenden uydurayım, fanboy kardeşlerim zaten beni destekler diye dayanıksız yorumlar atıyorsunuz anca. Apple'ın öne geçeceği üç şeyi üstteki mesajlarımda saydım, başka hiçbir konuda Android ile yarışamaz. O saydığım 3 şeyi de bir zahmet başarsın sonuçta dünyanın en pahalı telefonlarını üretiyor değil mi?

Ha ek not: Sana ilk başta fanboy dememin sebebi buydu, ben Apple fanboyunu gözünden tanırım. Çünkü savunduğunuz şey hakkında gram bilginiz yok. "çene yapayım, yorum kasayım, benim gibi marka kölesi olmuş kankilerimden beğeni alayım."
Başka bir marifetiniz yok, devam :)

Gerçekten boş vaktim olsa tartışırım da pek gerek yok ne kadar fanboy olduğumu mesajlara baksanız anlarsınız da gördüğünüz yerden iğnelemek kolay geliyor işte size Android sevdanız ile başarılar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı