iPhone 13 vs 16E

13 yerine 16e daha iyi bir tercih olur. Batarya, RAM, AI, tek olmasına rağmen daha iyi bir kamera tercih ederdim. Ettim de zaten, 16e kullanıyorum şu an sorunuz olursa yanıtlamayı isterim.

Günlük kullanımda nasıl? Kamerasını beğeniyor musunuz? Müzik deneyimi nasıl? İçinizde hiç keşke 13 aldaydım diye bir ses oldu mu?

Günlük kullanımda gayet güçlü telefon, bataryası cidden çok çok iyi yaklasık 1.5 günü çıkarıyor diyebilirim.

Güneş altında ekran parlaklığı yetersiz ondan bahsedilmiş zaten.

Bu bütçelerde hangi telefonu alırsanız alın kamerası iyi olucak merak etmeyin onu, önemli olan doğru ışığı ve açıyı yakalayabilmek son olarak editleyebilmek, ortalama bir telefonda bile güzel fotoğraflar çekebilirsiniz böylece

Hoparlörünü çok beğeniyorum, bir şeyler izlemesi veya dinlemesi keyifli. Genelde kulaklık kullanıyorum müzik deneyimi için, apple music gerçekten harika ses kalitesi konusunda.

Önceki telefonumda geniş açıyı kullanmadığım ve o da 60hz ekrana sahip olduğu için bunların eksikliklerini hissetmedim, önceden 120hz ekran kullandıysanız etkileyebilir sizi. Bu yüzden hiç pişman olmadım 13 almadım diye, ekstra olan özellikleri kullanmayı düşünüyorsanız tercih edilebilir fakat sırf onlar için 3 dönem eski telefonu kullanmaya değeceğini düşünmüyorum.

Tek pişman olduğum konu siyah renk yerine beyaz renk tercih edebilirmişim, göze daha hoş geliyor.

Günlük kullanımda gayet güçlü telefon, bataryası cidden çok çok iyi yaklasık 1.5 günü çıkarıyor diyebilirim.

Güneş altında ekran parlaklığı yetersiz ondan bahsedilmiş zaten.

Bu bütçelerde hangi telefonu alırsanız alın kamerası iyi olacak merak etmeyin onu, önemli olan doğru ışığı ve açıyı yakalayabilmek son olarak editleyebilmek, ortalama bir telefonda bile güzel fotoğraflar çekebilirsiniz böylece.

Hoparlörünü çok beğeniyorum, bir şeyler izlemesi veya dinlemesi keyifli. Genelde kulaklık kullanıyorum müzik deneyimi için, Apple Music gerçekten harika ses kalitesi konusunda.

Önceki telefonumda geniş açıyı kullanmadığım ve o da 60Hz ekrana sahip olduğu için bunların eksikliklerini hissetmedim, önceden 120Hz ekran kullandıysanız etkileyebilir sizi. Bu yüzden hiç pişman olmadım 13 almadım diye, ekstra olan özellikleri kullanmayı düşünüyorsanız tercih edilebilir fakat sırf onlar için 3 dönem eski telefonu kullanmaya değeceğini düşünmüyorum.

Tek pişman olduğum konu siyah renk yerine beyaz renk tercih edebilirmişim, göze daha hoş geliyor.

Çok teşekkür ederim. Tam olarak benim istediğim telefon. 16'e alacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı