iPhone 13 vs iPhone 14 Pro

muratbe

Decapat
Daha fazla  
Selamlar dostlar, iPhone 6S kullanıcısıyım ve uzun seneler sonra bir iPhone almayı düşünüyorum (daha fazla zam gelmeden) ve bu telefonu en az da 6-7 sene bandında kullanmayı düşünüyorum. Sürekli model güncelleyen biri değilim telefonun ömrü bitince yenisini alan biriyim.

13 ve 14 Pro arasında kaldım, aralarında 15.000 ₺ gibi bir fark söz konusu. Sizce bu farkı vermeye değer mi? Siz olsanız nasıl bir seçim yapardınız?

Selam dostlar, iPhone 6S kullanıcısıyım ve uzun seneler sonra bir iPhone almayı düşünüyorum (daha fazla zam gelmeden) ve bu telefonu en az da 6-7 sene bandında kullanmayı düşünüyorum. Sürekli model güncelleyen biri değilim telefonun ömrü bitince yenisini alan biriyim.

13 ve 14 Pro arasında kaldım. Aralarında 15.000 ₺ gibi bir fark söz konusu. Sizce bu farkı vermeye değer mi? Siz olsanız nasıl bir seçim yapardınız?

Ben olsam 13 alırdım o kadar para farkı var gerek yok bence.

Selamlar dostlar, iPhone 6S kullanıcısıyım ve uzun seneler sonra bir iPhone almayı düşünüyorum (daha fazla zam gelmeden) ve bu telefonu en az da 6-7 sene bandında kullanmayı düşünüyorum. Sürekli model güncelleyen biri değilim telefonun ömrü bitince yenisini alan biriyim.

13 ve 14 Pro arasında kaldım, aralarında 15.000 ₺ gibi bir fark söz konusu. Sizce bu farkı vermeye değer mi? Siz olsanız nasıl bir seçim yapardınız?
13 Pro Max olabilir

Kendim 13 kullanıyorum ileriye dönük olması için 14 pro seçin imkanınız varken. Çünkü arada ciddi farklar var. Promotion ekranı olsun, paslanmaz çelik kasası olsun, kameraları olsun. Apple PRO ve normal arasındaki makası iyice açtı. Ama ben çok telefonla ilgilenmiyorum derseniz 13 de sizi uzun süre götürür.

İhtiyaçlarınıza bağlı kamerayı çok kullanıyorum 120Hz ekran da önemli diyorsan 14 Pro derdim. Ama sadece günlük işler ve ortalama kullanıcıyım diyorsan ekstradan 15k vermeye gerek yok.

Kesinlikle katılıyorum.
Bir de 14 Pro, Pro Max modellerinde kamera sorunu var diyorlardı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00