iPhone 13 vs iPhone 14

13 fiyatına daha çok değen bir cihaz. 14'te tek avantaj RAM. Yapay zeka ile ilgiliysen işine yarar.

Aşırı bir kullanımım yok müzik, video ve film tarzı içerikler için kullanıyorum telefonu oyunda oynamıyorum.

iPhone alma bence kamera ister batarya ister performans bir de 1 yıl için bir telefon almak bence israftır kısaca cevabım ı14.

Telefonumun ekranında bir sıkıntı var ve geçmiyor telefoncuya yaptırdım 1 hafta sonra aynı sorun devam etti bir daha gittim ertesi gün yine devam etti bende vazgeçtim o yüzden telefon almak zorundayım bu şekilde eziyet bu telefonu kullanmak.

13 alabilirsin 13 le 14'ün arasındaki tek fark RAM.

Şu anda 13 almaya daha yakın gibiyim bakalım alacağım tarihte fiyatlar ne kadar değişir bilemem daha yakın olursa 14 de alabilirim ama şu anda 13 alacağım gibi teşekkürler.

İki model arasından kesinlikle 14 derim. RAM avantajı var. Ayrıca ana kamerası 13 Pro'nun ana kamerasıyla aynı. Yüzde 25 daha büyük sensöre sahip.

RAM'in ne kadar etkisi olur oyun oynayan biri değilim.

Aşırı bir kullanımım yok müzik, video ve film tarzı içerikler için kullanıyorum telefonu oyunda oynamıyorum.

Telefonumun ekranında bir sıkıntı var ve geçmiyor telefoncuya yaptırdım 1 hafta sonra aynı sorun devam etti bir daha gittim ertesi gün yine devam etti bende vazgeçtim o yüzden telefon almak zorundayım bu şekilde eziyet bu telefonu kullanmak.

Chipset proble midir de neyse dediğim gibi 14 sizin kullanım tarzınıza göre daha iyi.

Şu anda 13 almaya daha yakın gibiyim bakalım alacağım tarihte fiyatlar ne kadar değişir bilemem daha yakın olursa 14 de alabilirim ama şu anda 13 alacağım gibi teşekkürler.

RAM'in ne kadar etkisi olur oyun oynayan biri değilim.

Senin için hiçbir etkisi olmaz çünkü 1 yıl kullanacağim diyorsun uzun kullanımda düşünülrbilirdi ama.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı