iPhone 13 vs iPhone 15

Taha Şahin

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 580 8 GB
ryzen 5 3500
Telefon alma kararı aldım iPhone 15 veya 13 düşünüyordum ama arada 20 bin TL gibi fark var. Bu farka değer bir performans var mı? Bilen aydınlatırsa sevinirim.

Telefon alma kararı aldım iPhone 15 veya 13 düşünüyordum ama arada 20 bin TL gibi fark var. Bu farka değer bir performans var mı? Bilen aydınlatırsa sevinirim.

İkisini de kullandım sana en kolayından şöyle açıklayayım:
Kamera 15 de çok fark ediyor bayağı fark var.
İşlemci de 15 daha iyi.
2 sene daha fazla güncelleme alır tahmini olarak.
Dynamic island var iPhone 15 de.
2.el çok önermiyorum tanıdık olmadığı sürece çünkü sahte parçayı öyle ayarlıyorlar ki değişen yokmuş gibi görünüyor.
Ben 15 tavsiye ediyorum bütçeni arttır al hocam.

Ben uzun yıllar Pro ve düz iPhone modelleri kullanmış biri olarak şunu söyleyeyim, güncel S serisi Samsung kamerada her türlü alır düz iPhone'a karşı. İster 13 olsun ister 15 olsun. Özeleştiri yapayım iPhone fan boydum. Hanımla evleninca onun telefonu ile tanıştım S serisi ile. Kamera mükemmel. Oyun için her türlü iPhone ama şarj konusunu bilemem. Bence düz hiçbir iPhone alınmaz artık. Ben de iPhone 13'ü video kamera yaptım vlog çekiyorum. Ama zoom yapılacaksa, fotoğraf çekilecekse, gerçek telefoto kameralı bi Samsung'un eline su dökemez. Bi de dinamic island falan bence abartılıyor. Delikli kamera çok daha hoş

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı