iPhone 13 vs iPhone 16e

Sıkıldım hocam artık Android dünyasından. Birazcık uzaklaşmak istiyorum kendilerinden. Daha önce hiç iOS deneyimlemedim hem. Şu güne kadar hevesliydim kendisine. Onun için vazgeçtim S24 ten.

16E'de dediğiniz özelliklerin çoğu kısılmış zaten hocam. 13'te zaten fazla eski.

1- Ekran çerçeve oranı.
2- İşlemciden 1 GPU çekirdeğinin kısılmış olması.
3- MagSafe olmaması.
4- 60 hz olması.
5- Tek kamera olması.
6- Portre modunda kötü olması.
7- Kamera sensörünün küçük olması.

Reis bana diyecek pek bir şey bırakmamışsın.

2025 yılında çıkıp 2021'deki telefonun ekranının aynısını kullanan, sensörün boyutunun 13'ten bile küçük olduğu bir telefon. Geniş açıyı kim kullanacak diyorsunuz ama bu paraya olmaması etik değil, Apple'ın yaptığı iş, iş değil. Donanım harici çağ dışı bir telefon. Fiyatlandırması evet düşse alınabilir fakat şu an bile bence hala pahalı. Apple isteyen biri için geleceğin 13'ü fakat konu sahibi özellikle Apple istiyorum demezse başka bir şey önermeli.

iPhone 13 35 bin etmez, 16e de alınmaz. iPhone olmak zorundaysa Yurt dışı olarak sıfır 16 pro alabilirsiniz. Bugün itibariyle kapanmadan 16 ay kullanabiliyorsunuz.

Sıkıldım hocam artık Android dünyasından. Birazcık uzaklaşmak istiyorum kendilerinden. Daha önce hiç iOS deneyimlemedim hem. Şu güne kadar hevesliydim kendisine. Onun için vazgeçtim S24 ten.
Bence alabilirsen 15 al, AI desteğin olmaz ama daha kaliteli bir telefon alırsın.

Bu adam da tam Samsung'cu oldu

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…