iPhone 13 vs iPhone 16e

Önceki açtığım "iPhone 13 vs S24 FE" konusundan sonra, ani bir karar değişikliği ile IPhone'a geçme kararı aldim. Bütçem maksimum 42000 TL, ve 42000 TL'ye iPhone 16e alabiliyorum. 35000 TL yede iPhone 13 alabiliyorum. Fotoğraf kalitesi, IP 13'ten kaliteliymiş öyle duydum. Daha yeni ve işlemcisi daha güncel olduğu için cezbetti beni ama mantıksız bir kararda vermek istemiyorum. Bu kadar para verip, en az 4 sene kullanmak istiyorum mümkünse. Siz okurlardan tavsiye bekliyorum. Teşekkürler.

Edit: Kesinlikle sıfır alacağım, ikinci el almayacağım.
13. Bende var memmunum

Tam iOS şartı yoksa iphone almayın diyecektim fakat daha önceden hiç kullanmamışsınız. İki model arasından her ne kadar kısılmış olsada 13 yerine 16e tercih ederdim. Yinede iki modelin de alınmaması taraftarıyım çünkü bu fiyatlar verilmez.

1- ekran çerçeve oranı.
2- işlemciden 1 GPU çekirdeğinin kısılmış olması.
3- MagSafe olmaması.
4- 60 Hz olması.
5- tek kamera olması.
6- portre modunda kötü olması.
7- kamera sensörünün küçük olması.

1, 4 dışında geri kalan hiçbir özelliği Türkiye'de ki çoğu kullanıcı kullanmıyor ve hissetmiyordum da 1 GPU düştüğünde aman aman bir kayıp yok iPhone 15 serisinden güç olarak hala daha güçlü. Herkes birbirinden duyduğu şeyleri gömmek ile meşgul.

Önceki açtığım "iPhone 13 vs S24 FE" konusundan sonra, ani bir karar değişikliği ile IPhone'a geçme kararı aldim. Bütçem maksimum 42000 TL, ve 42000 TL'ye iPhone 16e alabiliyorum. 35000 TL yede iPhone 13 alabiliyorum. Fotoğraf kalitesi, IP 13'ten kaliteliymiş öyle duydum. Daha yeni ve işlemcisi daha güncel olduğu için cezbetti beni ama mantıksız bir kararda vermek istemiyorum. Bu kadar para verip, en az 4 sene kullanmak istiyorum mümkünse. Siz okurlardan tavsiye bekliyorum. Teşekkürler.

Edit: Kesinlikle sıfır alacağım, ikinci el almayacağım.
Hocam iki cihazda aliskanlik veya merak disinda gecilecek cihazlar degil.

1, 4 dışında geri kalan hiçbir özelliği Türkiye'de ki çoğu kullanıcı kullanmıyor ve hissetmiyordum da 1 GPU düştüğünde aman aman bir kayıp yok iPhone 15 serisinden güç olarak hala daha güçlü. Herkes birbirinden duyduğu şeyleri gömmek ile meşgul.
iPhonedo bu kadar savunmadı ya.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00