iPhone 13 vs iPhone 16e

Hocam yanlış bilgi vermeyelim 3 sene yazılım güncellemesi var. Daha iPhone XR güncelleme desteği bitmemişken bunu demeniz saçma bence.

40.000TL verdiginiz cihaz adamakıllı kac guncelleme daha alacak? RAM olarak dusuk, islemcisi yeterli olsa da daha iyisi varken gucsuz almaya gerek var mi?

40.000TL verdiginiz cihaz adamakıllı kac guncelleme daha alacak? RAM olarak dusuk, islemcisi yeterli olsa da daha iyisi varken gucsuz almaya gerek var mi?

Tabii ki de en iyisi almak iyidir ama RAM mevzusu bence Apple yapay zeka desteğini sunacak telefonlar için önemlidir yani çok yoğun arkada uygulama açık bırakmıyorsan farkı hissetmessiniz yani RAM çok önemsemeyin bence. Gensihn ımpact oyunlara bile 1.5 GB RAM yiyor öyle düşünün.

Tabii ki de en iyisi almak iyidir ama RAM mevzusu bence Apple yapay zeka desteğini sunacak telefonlar için önemldir yani çok yoğun arkada uygulama açık bırakmıyorsan farkı hisswetmessiniz yani RAM çok önemsemeyin bence. Gensihn ımpact oyunlara bile 1.5 GB RAM yiyor öyle düşünün.

Yeni gelen guncellemeler ile RAM kullanimi artacak diyelim ki guncelleme yapmiyorsunuz uygulamalar gelistikce yeni ozellikler eklendikce de RAM kullanimi artacak diyelim ki hicbiri olmadi ayni fiyata 16e iki kati daha fazla guncellik vadediyor.
MagSafe'ya da genis aci olmazsa olmaz degilse 13 secmek icin bir sebep kalmiyor hatta 16enin ciddi bir ekran suresi avantaji var.

Yeni gelen guncellemeler ile RAM kullanimi artacak diyelim ki guncelleme yapmiyorsunuz uygulamalar gelistikce yeni ozellikler eklendikce de RAM kullanimi artacak diyelim ki hicbiri olmadi ayni fiyata 16e iki kati daha fazla guncellik vadediyor.
MagSafe'ya da genis aci olmazsa olmaz degilse 13 secmek icin bir sebep kalmiyor hatta 16enin ciddi bir ekran suresi avantaji var.

Arkada 2 uygulama çalıştır diyelim ne kadar RAM kullanacak Bak sana tekrardan aynı örneği veriyorum Genshin Impact 1.5 GB RAM yiyor diğer uygulamalar maksimum kaç GB RAM yer sence.

Geniş açı benim icin olmazsa olmaz bir şey değil. Şu ana kadar 4 ya da 5 kere ya kullanmışımdır, ya kullanmamisimdir. MagSafe konusunada gelince, kılıf ile çözebiliyoruz sanırsam? Ama oda olmazsa olmaz değil benim için.

Arkada 2 uygulama çalıştır diyelim ne kadar RAM kullanacak bak sana tekrardan aynı örneği veriyorum Genshin Impact 1.5 GB RAM yiyor diğer uygulamalar maksimum kaç GB RAM yer sence.

Şu andan bahsetmiyorum zaten ilerleyen zamanlardan bahsediyorum uzun kullanımda 4 GB RAM illa sorun çıkartacaktır iPhone alıyorsam arkada kaç uygulamayı açık bırakmışım derdi çekmemem gerek ki diyelim RAM sorun değil ekran süresi, güncellik, performans her açıdan önde.

Geniş açı benim icin olmazsa olmaz bir şey değil. Şu ana kadar 4 ya da 5 kere ya kullanmışımdır, ya kullanmamisimdir. MagSafe konusunada gelince, kılıf ile çözebiliyoruz sanırsam? Ama oda olmazsa olmaz değil benim için.

Evet MagSafe olayını o şekilde çözebiliyorsunuz birkaç özellikten mahrum kalıyorsunuz ama yine de kullanabiliyorsunuz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı