iPhone 13 vs iPhone 16e

Hocam yanlış bilgi vermeyelim 3 sene yazılım güncellemesi var. Daha iPhone XR güncelleme desteği bitmemişken bunu demeniz saçma bence.
Onemli olan guncelleme almasi degil o guncellemeyi nasil aldigi bence, iPhone 11 ile iOS 18'de bir cok sorun yasayan oldu ve cevremdeki 11 kullanicilari cihazi yavaslattigini soyluyor.

Onemli olan guncelleme almasi degil o guncellemeyi nasıl aldigi bence, iPhone 11 ile iOS 18'de birçok sorun yasayan oldu ve cevremdeki 11 kullanicilari cihazi yavaslattigini soyluyor.

Kanka bende iPhone11 kulladım iOS18 de oyun dışında çok büyük sıkıntı yaşamadım fena değildi. Zaten değiştirmem neden IPS panel artık gerçekten çok kötü görünüyordu.

Kanka bende iPhone11 kulladım iOS18 de oyun dışında çok büyük sıkıntı yaşamadım fena değildi. Zaten değiştirmem neden IPS panel artık gerçekten çok kötü görünüyordu.
Bence telefona en ufak bir eksi veren guncellemeler arti sayilmamali, bu da 3 veya 4 guncelleme gecerli oluyor, ornegin Samsung'un verdigi 7 senelik guncellemenin 3-4 seneden sonra saglikli calisacagini dusunmuyorum bu yuzden anlami olmuyor bence, iphone 13 suan saglikli calisiyor ama bence maksimum 2 senesi var gibi geliyor.

Bence telefona en ufak bir eksi veren guncellemeler arti sayilmamali, bu da 3 veya 4 guncelleme gecerli oluyor, ornegin Samsung'un verdigi 7 senelik guncellemenin 3-4 seneden sonra saglikli calisacagini dusunmuyorum bu yuzden anlami olmuyor bence, iPhone 13 şu an saglikli calisiyor ama bence maksimum 2 senesi var gibi geliyor.

Evet haklısınız eskisi gibi olmuyor ama günlük bir kullanıcı için yine de bence yeterli hızda oluyor zaten benim açımdan telefonda X YouTube gibi uygulamalar çok yavaş açılmasın yeter bence telefonda oyun oynayan kullanıcılar hariç kullanımı böyledir. Kamera konusunda da iPhone 11 çok üzen bir telefon değil bence

iPhone 13'in 4 ila 5 yıl götürecek bir cihaz olduğunu düşünmüyorum bu nedenle bu iki cihaz arasından 16e'yi tercih ederdim açıkçası. SE 2020'yi iyi kötü günümüzde de kullanan insanlar var sonuçta. Evet 16e'nin eksikleri var ancak sizin cihazdan neleri beklediğiniz de önemli.

Son düzenleme:
Evet haklısınız eskisi gibi olmuyor ama günlük bir kullanıcı için yine de bence yeterli hızda oluyor zaten benim açımdan telefonda X YouTube gibi uygulamalar çok yavaş açılmasın yeter bence telefonda oyun oynayan kullanıcılar hariç kullanımı böyledir. Kamera konusunda da iPhone 11 çok üzen bir telefon değil bence
Standart kullaniciyi yine uzmez tabii orasi ayri, sosyal medya uygulamarina aninda degil de 1 saniye sonra girmenin ciddi eksisi olmaz tabii.

Bütçe biraz daha çıkabiliyorsa 15 alın, çıkmıyorsa 13 diyenleri dinlemeyin çünkü 16e kat kat üstün bir telefon. Bana göre 16e 15’den de üstün çünkü pil ömrü, RAM ve performans bir telefonun bel kemiğidir. Forumdaki belli bir kesimin 16e nefretini anlamak mümkün değil. Benim iPhone 13’üm olsa 16e’ye yükseltmeye bakardım en kısa zamanda, o derece.

Bütçe biraz daha çıkabiliyorsa 15 alın, çıkmıyorsa 13 diyenleri dinlemeyin çünkü 16e kat kat üstün bir telefon. Bana göre 16e 15’den de üstün çünkü pil ömrü, RAM ve performans bir telefonun bel kemiğidir. Forumdaki belli bir kesimin 16e nefretini anlamak mümkün değil. Benim iPhone 13’üm olsa 16e’ye yükseltmeye bakardım en kısa zamanda, o derece.

Anladım hocam. Bende aynı fikirdeyim sizle. 16e'de karar kıldım o zaman. Cevap giren herkese teşekkürler, saygılar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı