iPhone 13 vs Nothing Phone 1

Herkese merhaba. Babam telefon almak istiyor ama çok kararsız. Daha doğrusu kararsız değil IPhone'ye takmış durumda. En son Android 4 kullandıktan sonra IOS'a geçtiği için illa iPhone diye tutturuyor. Ancak ben hiçbir IPhone'nin fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum. Nothing Phone'u araştırdım iyi bir telefon gibi duruyor ve iPhone 13'ün yüzde 40 fiyatında ne yapmalıyım ne önermeliyim. Takıntısını geçirmem lazım.

Hocam maddi durumunuz iyiyse iPhone 13 alın geçin nothing o fiyata alınmaz Android alacaksanız S23 tercih edebilirsiniz.

Teknoloji marketlerde bulunan yeni android cihazları bi incelesin bence, eğer yine yok ben iphonela mutlu olucam diyorsa çok zorlama istediğini alsın.

Herkese merhaba. Babam telefon almak istiyor ama çok kararsız. Daha doğrusu kararsız değil IPhone'ye takmış durumda. En son Android 4 kullandıktan sonra IOS'a geçtiği için illa iPhone diye tutturuyor. Ancak ben hiçbir IPhone'nin fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum. Nothing Phone'u araştırdım iyi bir telefon gibi duruyor ve iPhone 13'ün yüzde 40 fiyatında ne yapmalıyım ne önermeliyim. Takıntısını geçirmem lazım.

iPhone 13.

@Hiimhere @LTNeron @en3s19 @Teru iPhone tabii ki daha iyi bunu biliyorum ama buradaki tek sıkıntı iOS takıntısı illa nothing Phone değil yani o fiyata alınabilecek Samsung s serisinden çok güzel telefonlar var biliyorum. Biraz yanlış başlık açmışım sanırsam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı