iPhone 13 vs S23

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
8 gen 2 A15'i GPU olarak neredeyse 2'ye katlıyor haberin olsun. Çok güvendiğiniz Geekbench'in web sitesinde bile Apple ürün var :D

Özet: Fiyatlar zaten çok yakın, iPhone 13 daha iyi fotoğraf çeken daha stabil, değerini daha uzun süre koruyan bir cihaz, tek eksisi 60Hz olması, 60Hz olması problem değilse S23 tercih etmek için zerre kadar sebep yok.

256 GB S23 ile 256 GB IP13 arası en az 11 bin TL fark var. Nasıl bir fiyat yakınlığından bahsediyorsunuz.

256 GB S23 ile 256 GB IP13 arası en az 11 bin TL fark var. Nasıl bir fiyat yakınlığından bahsediyorsunuz.
8 bin tl var aralarında 128gblık versyonların.

Aradaki fark 10kdan azsa kesinlikle değerini koruma ve bu sürede daha iyi foto çeken/stabil bir telefon kullanma sebebiyle iphone 13 alınır.

Daha fazlaysa tercih meselesi

Burada gerçekleri söyleyince fanboy olunuyor,s23ün kamerası iphone 13ten kötü ve bunun instagram story vs ile alakası yok,direk daha kötü.Alın telefonu gidin ikisiylede foto çekin renklere ve karanlık olan kısımlardaki detaylara bakın,hangisi gerçeğe daha yakın vs net fark var.Aradaki fark 10k ekstra vermeye değmeyebilir ama zaten satarken de misliyle geri dönecek aradaki fark,burada sanki samsung zaten daha iyide aynı para olsalar bile iPhone 13ten iyi gibi bir algı var.Sadece ekran tazeleme oranı daha iyi.

13 daha iyi ama 10bin az para değil s23 al geri kalır bi tarafı yok

13 daha iyi ama 10bin az para değil s23 al geri kalır bi tarafı yok
İphone 11 ve s20 fiyatlarına bakarsanız ikinci elde,ve satılma hızına hangisini telefoncunun alıp hangisine internette yazanın ne kadar altını teklif ettiğine vs o 10 binin boşa gitmediğini anlarsınız

Eğer samsungun satış şekli apple gibi olsa bende samsung alırım ama 3 yıl sonra telefon elinde patlıyor ve paran çöp oluyor,evde boş boş dolapta duran bir telefon haline geliyor apple ise fiyatını katlıyor

İphone 13 ve s23 denk cihazlar,eğer iki cihazda değerlerini benzer şekilde korusa ve samsung 10k ucuz olsa bende samsung alırım.

8 bin tl var aralarında 128gblık versyonların.

Aradaki fark 10kdan azsa kesinlikle değerini koruma ve bu sürede daha iyi foto çeken/stabil bir telefon kullanma sebebiyle iphone 13 alınır.

Daha fazlaysa tercih meselesi

Burada gerçekleri söyleyince fanboy olunuyor,s23ün kamerası iphone 13ten kötü ve bunun instagram story vs ile alakası yok,direk daha kötü.Alın telefonu gidin ikisiylede foto çekin renklere ve karanlık olan kısımlardaki detaylara bakın,hangisi gerçeğe daha yakın vs net fark var.Aradaki fark 10k ekstra vermeye değmeyebilir ama zaten satarken de misliyle geri dönecek aradaki fark,burada sanki samsung zaten daha iyide aynı para olsalar bile iPhone 13ten iyi gibi bir algı var.Sadece ekran tazeleme oranı daha iyi.
Paraları aynı olsa da zaten her anlamda S23 iPhone 13 ten daha iyi. Sadece kamera değil ekran ve işlemci konusunda da önde. Renkler konusunda olay zevklere kalmış. S23 daha kontrastlı çekiyor. Seveni var sevmeyeni var. Düşük ışıkta fotoğraf ve video konusunda iPhone 13 S23 e yaklaşamaz bile. Ön kamerasını hiç karşılaştırmıyorum bile hiç şansı yok iPhone 13 ün. İstediğiniz foruma, konuya, YouTube videolarına bakabilirsiniz. Gündüz fotoğraflarında iPhone 13 ün daha iyi olduğu bazı senaryolar var ama bahsettiğim konularda S23 direkt daha iyi. İddialarınızda ısrarcıysanız ispatlamanızı bekliyorum. Düşük ışıkta 14 Pro ile karşılaştırılan kameraya da iPhone 13 kamerasından kötü demeniz çok komik kalmış.

Son düzenleme:
Merhaba. Yakın zamanda telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum ama iPhone alsam Samsung mu karar veremedim. iPhone 13 128 GB almayı düşünüyorum. iPhone tarafında fiyat olarak 42-43K gibi bir şey tutuyor galiba Samsung tarafında şu an çok güzel bir kampanya var onda aklım kaldı. S23 256 GB+Galaxy Watch 4 classic 31k oluyor. Kafama takıldı acaba şu an Xiaomi kullanıyorum ve 3. senesinde gerçekten kasma donma vb. başladı Samsung'da da böyle olur mu? Bu fiyat bandında (30-40) önerebileceğiniz daha iyi telefonlar var mıdır?
iPhone kullanıyorum, alıştığım için değiştirmiyorum ancak alışmasaydım S23 alırdım kesinlikle.

Paraları aynı olsa da zaten her anlamda S23 iPhone 13'ten daha iyi. Sadece kamera değil ekran ve işlemci konusunda da önde. Renkler konusunda olay zevklere kalmış. S23 daha kontrastlı çekiyor. Seveni var sevmeyeni var. Düşük ışıkta fotoğraf ve video konusunda iPhone 13 S23'e yaklaşamaz bile. Ön kamerasını hiç karşılaştırmıyorum bile hiç şansı yok iPhone 13'ün. İstediğiniz foruma, konuya, YouTube videolarına bakabilirsiniz. Gündüz fotoğraflarında iPhone 13'ün daha iyi olduğu bazı senaryolar var ama bahsettiğim konularda S23 direkt daha iyi. İddialarınızda ısrarcıysanız ispatlamanızı bekliyorum. Düşük ışıkta 14 Pro ile karşılaştırılan kameraya da iPhone 13 kamerasından kötü demeniz çok komik kalmış.

1-Gece karanlığında fotoğraf çekip bunu paylaşıyorsanız evet S23 daha iyi, ancak bunu yapan kişi sayısı çok az ki herhangi bir sosyal medya hesabından fotoğraflara bakıldığındada bu çok net görülen bir şey, fotoğraf kısmında en önemli şey gündüz çekimleri, ve bu konuda iPhone 13 neredeyse bütün senaryolarda daha üstün kimse kendini kandırmasın arada da bayağa ciddi fark var. Videoda aynı şekilde. Eğer ön-arka kameranın karanlıktaki performansıyla gündüz çekimi performansına eşit önemi verip kameraları kıyaslarsanız evet birbirlerine farklı noktalarda üstünlükleri görünebilir, denk gibi görünebilirler ama bu gerçekçi değil.

2-İşlemciside daha iyi değil daha kötü, hem aldığı Geekbench puanları ortada buna iOS stabilitesi de eklenince S23'ün iPhone 13'ten bu konuda da üstün olduğunu söylemek komik, çok bir fark yok ancak iPhone 13 daha iyi, ayrıca birkaç sene sonra aradaki “az” olan farkta açılacak.

Birbirlerine yakın 2 cihaz olsalarda hemen hemen her yönden iPhone 13, S23'ten daha iyi. İşlemcisinden kamerasına, bataryasından stabilitesine iPhone 13 daha iyi bir cihaz, sadece ekran tazeleme hızı daha kötü. Yaklaşık 1.5 yıl önce çıkan Apple cihazın yeni çıkan Samsung cihazdan birçok noktada daha iyi olmasıda bazı gerçekleri net bir şekilde gösteriyor.

Apple kağıt üzerinde birçok noktada eksik gibi görünsede gündelik hayatta en çok kullanılan özellikleri Samsung'dan daha iyi, stabil bir şekilde kullanıcıya sunuyor, Samsung 8K video çeksin , 30X Zoom yapsın.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı