iPhone 13 vs S23

S23 almalısınız gerek kamerası gerek ekranı gerek kullanıcıyı özgür kılması S23'ü daha iyi yapıyor çünkü iPhone 13 ile S23 arasında donanımsal bir fark çok fazla yok.

İki cihazı da uzun yıllar kullanırsınız. Iphone 13 veya Samsung s23. Ben iki gün önce samsung s23+ aldım. Ben iphone kapalı işletim sistemi yüzünden kullanmıyorum. İos hoşuma gitmedi. Onun dışında iphone da güzel telefon yalnız, Türkiye'de hakettiği fiyatın çok üzerinde satılıyor. Millet statü olarak gördüğü için. Ben burada kızıma 2 ay kullanılmış sıfır görünümlü iphone 12 yi 13k tl karşılığı paraya aldım. Aradaki farkı görüyorsunuz.
Türkiye'de yaşasam o fiyatlara iphone kesinlikle almazdım. Kendimi enayi gibi hissederdim

14 alması gereken güncelleme sayısı neyse onu alır (minimum vadedilen süre) 13'te 1 sene daha fazla alır ve aynı anda güncellikleri biter.

14 olması gereken güncelleme sayısını alacak orada problem yok, ama 13'ten fazla almayacak.

14'ün güncelleme alıp 13'ün almaması telefon özellikleri bakımından saçma, ben bu yüzden 14'ün 1 sene daha uzun süre güncelleme alacağını düşünmüyorum, 6s-7'de olan tekrarlanacak, zaten bunun (eski işlemcinin düz seriye konması) 14'le başladı, 14'ten sonra sistematik bir şekilde devam eder.

Son düzenleyen: Moderatör:
14 alması gereken güncelleme sayısı neyse onu alır(minimum vadedilen süre)13'te 1 sene daha fazla alır ve aynı anda güncellikleri biter.

14 olması gereken güncelleme sayısını alacak orada problem yok, ama 13'ten fazla almayacak.

14'ün güncelleme alıp 13'ün almaması telefon özellikleri bakımından saçma, ben bu yüzden 14'ün 1 sene daha uzun süre güncelleme alacağını düşünmüyorum, 6s-7 de olan tekrarlanacak, zaten bunun (eski işlemcinin düz seriye konması)14le başladı, 14'ten sonra sistematik bir şekilde devam eder.
13 niye 1 sene fazla aliyor anlamadim? Bir de konu S23 vs 13'ten cıktı 14'ün guncellemesini tartışıyoruz.

13 niye 1 sene fazla aliyor anlamadim? Bir de konu S23 vs 13'ten cıktı 14'ün guncellemesini tartışıyoruz.

Çünkü 13'ün 14'ün aldığı güncellemeyi almaması için bir sebep yok, 14'ün çalıştırdığı güncellemeyi pekala 13'te çalıştırır, ikisine de verecekler. 6S tede bu oldu ki o zaman işlemci vs de farklıydı.

Özet: 14 13'ten fazla güncelleme bence almayacak.

Konuya gelecek olursak, S23 ve iPhone 13 fiyatları çok yakın, S23 tercih etmek için ekran dışında bir sebep yok bence. S24'te Exynos geleceği söyleniyor o yüzden iPhone 13 şimdiden S24'ü bile elemiş durumda, iPhone 13 varken ve bu fiyattayken S25'e kadar herhangi bir Samsung cihaz almak bence mantıksız. 1 hafta önce 34.5'a düşüyordu sitede sıfır indirimlerle vs. S23'te zaten 27.5.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çünkü 13'ün 14'ün aldığı güncellemeyi almaması için bir sebep yok, 14'ün çalıştırdığı güncellemeyi pekala 13'te çalıştırır, ikisine de verecekler. 6S tede bu oldu ki o zaman işlemci vs de farklıydı.

Özet: 14 13'ten fazla güncelleme bence almayacak.

Konuya gelecek olursak, S23 ve iPhone 13 fiyatları çok yakın, S23 tercih etmek için ekran dışında bir sebep yok bence. S24'te Exynos geleceği söyleniyor o yüzden iPhone 13 şimdiden S24'ü bile elemiş durumda, iPhone 13 varken ve bu fiyattayken S25'e kadar herhangi bir Samsung cihaz almak bence mantıksız. 1 hafta önce 34.5'a düşüyordu sitede sıfır indirimlerle vs. S23'te zaten 27.5.
Sebep 13'un 1 yil erken çıkması. Apple 14 alanlara avantaj verecektir. Ayrica S23 su an öğrenci indiriminde benim teli alinca 23.399 TL denk geliyor ve 3500 TL saat kuponu veriyor. Hala 13 mu mantikli?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı