iPhone 13 vs S23

@bluedepth ısınma sorunu yok. 8G2 zaten en sorunsuz işlemcilerden. Pili profilimde paylaşmıştım. Ben yoğun kullanırım her şey açık hücresel, konum vs. en yoğun kullanımda 6, orta 7, normal kullanımda 8 saati görüyorsunuz. Forumda 9 saat alanlar bile var.
 
iPhone değer kaybetmiyor diyenler , zaten alırken iki kat para ödüyorsunuz , kendinizi kandırmanız ne kadar sürecek.20.000 TL lik telefonu 40.000 e satın alıp kaç yıl geçti hala 20.000 yeaah demek saçmalık.
 
iPhone değer kaybetmiyor diyenler, zaten alırken iki kat para ödüyorsunuz, kendinizi kandırmanız ne kadar sürecek.20.000 TL'lik telefonu 40.000'e satın alıp kaç yıl geçti hala 20.000 yeaah demek saçmalık.

Android cihazlara göre daha pahalıya satılabiliyor ama kâr yapmıyorsun. Enflasyon gerçeğini yok sayıyorlar. Kâr aldığın paradan daha yükseğe satmak değil daha değerli olmasıdır. Dediğiniz gibi saçmalık dedikleri.
 
Babamın 6'si uygulama geçişlerinde vs S10 Plus'tan daha akıcı? Şuurunuzu neden kaybettiniz?
6S S10'dan daha akıcıysa 11 neden birkaç sene sonra S23'ten daha akıcı olmasın?
3 yıl önce çıkmış bir Apple cihaz, çıktıktan 6-7 yıl sonra 3-4 yıllık bir Samsung'la veya Android'le benzer veya daha iyi performans veriyor, bu da aslında cihazların ömürleri. Ara sıra donup atmıyor yani uygulamadan bilmem anlatabildim mi?

iPhone 11'in gün ışığında güneş direkt lense vurmadığı sürece ana kamerası S23'ten daha iyi fotoğraf çekiyor evet, ben 11'in kamerası daha iyi demedim yazdigimi carpitmayin.

6s, S10+Plus'tan nasıl üstün olabilir? Nasıl daha akıcı olabilir?
S10+ şu an takır takır çalışmaya devam ediyor ne kasma gördüm ne donma ne de arayüzlerde kasmalar hatta S10+ 7Plus'dan daha iyi bir oyun deneyimi sunuyor...
Farkında iseniz 6S sosyal medya uygulamalarını bile desteklemiyor ki yanımda iPhone 7 ve S10+ aynı uygulamalara girerken S10+ açık ara öndeydi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı