IPhone 13 vs S23

E madem takır takır kullanıyorsun, halihazırda 4 senelik iPhone 13'ün 1 yaşındaki S23'ten daha uzun süre kullanılabileceğini nereden çıkardın?

Bırak 13'ü, 15 bile base amiral olmasına rağmen AI güncellemelerini alamıyor.

Çünkü Samsung'un AI si ve Apple'ın AI si farkı çalışıyor.
Samsung'un AI si her cihaza gelebilir neredeyse Apple da o tarz bir AI mantığı geliştirse iPhone X e bile getirebilir ek olarak canlı çeviri hariç diğer özelliklerin hiçbiri tamamen AI denebilecek kadar epik özellikler değil.

E madem takır takır kullanıyorsun, halihazırda 4 senelik iPhone 13'ün 1 yaşındaki S23'ten daha uzun süre kullanılabileceğini nereden çıkardın?

Bırak 13'ü, 15 bile base amiral olmasına rağmen AI güncellemelerini alamıyor.

Takır takır kullanmıyorum hala çalışır durumda diyorum.
S23 de uzun süre kullanılır iPhone 13 de.
Aynı fiyatta olsa şu an tercihim iPhone 13 olur.
Şu an iPhone 7 Plus kullanan arkadaşlarım var. Çöp olan birşey yok.
Kimin ne alıp almadığı beni, hiç ilgilendirmiyor.
Oyun vs ile de hiç alakam yok. Genel kullanıcıyım. WhatsApp, mesaj, görüşme Telegram sosyal medya vs. bunlar için her iki cihaz da uzun süre kullanılır.
Boş gereksiz muhabbetlere gerek yok. Anlayan anlamıştır zaten.

Takır takır kullanmıyorum hala çalışır durumda diyorum.
S23 de uzun süre kullanılır iPhone 13 de.
Aynı fiyatta olsa şu an tercihim iPhone 13 olur.
Şu an iPhone 7 Plus kullanan arkadaşlarım var. Çöp olan birşey yok.
Kimin ne alıp almadığı beni, hiç ilgilendirmiyor.
Oyun vs ile de hiç alakam yok. Genel kullanıcıyım. WhatsApp, mesaj, görüşme Telegram sosyal medya vs. bunlar için her iki cihaz da uzun süre kullanılır.
Boş gereksiz muhabbetlere gerek yok. Anlayan anlamıştır zaten.
Ben de sana soruyorum ki uzun yıllar kullanılabilirik olarak S23'te bulamayıp fosil 13'te bulduğun şey nedir?

Okuma sorunun mu var senin S23 uzun süre kullanılır diyen benim zaten. iPhone 13 de kullanılır tabii ki.
Bulduğun şey nedir diye şu an bile iPhone 7 Plus kullananlara sorsan daha iyi olur.
Benim okuma sorunum yok, uzun yıllar kullanılabilirliği için iPhone 13'ü S23 yerine tercih ederim diyen sendin arkadaşım.

Okuma sorunun mu var senin S23 de uzun süre kullanılır diyen benim zaten. iPhone 13 de kullanılır tabii ki.
Bulduğun şey nedir diye soruyorsa, şu an bile iPhone 7 Plus kullananlara sorsan daha iyi olur.
iPhone 7 Plus'unu bilmem de XR kullanan arkadaşım baya gözümün önünde stutter yiyor.
6S, 7, 8 falan Web'de gezinirken nasıl stutter yiyordur ben merak ediyorum.

S8 kullanan da arkadaşım var çatır çatır çalışıyor makine hâla. UFS çünkü.

10 sene öncesinin algısını yıkamadınız ki zaten.
Aynı fiyatta olsa tercih ederim tabii ki dedim zaten. İşletim sistemi stabil olması malzeme kalitesi vs.

aynı fiyatta olsalar kesinlikle İphone 13 alırdım. İşletim sistemi için ve uzun yıllar kullanılabilirliği için
Uzun yıllar kullanılabilir olduğu için de diye de yazmışsın hâlbu ki. Çok ilginç vallahi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı