IPhone 13 vs S23

Mesela uzun süre kullanılabilirlik. İşe hala şu an bile yarıyor olabilirlik olabilir mi ;) 8-9 senedir hem de...
Çok anlamsız ve arkasında bilgi olmayan cümleler bunlar.

Arkadaşımın savaş görmüş S8'i çok seri hala, keza başka S8 kullanan bir abimin de telefonu taş gibi çalışıyor.

Aralarında 5 ay falan var iki cihazın :D

Ki Exynos varyantı, güçsüz donanım varyantı TR'deki.

Tartışmaya cidden değmez. Aynı fiyatta olsalardı diye defalarca yazdığım halde siz nelerden bahsediyorsunuz.
aynı fiyatta olsalardı dahi yine s23 tercih ederdim siz 13 alabilirsiniz. 8 gen 2 nin verdiği performansı ne a15 ne de a16 bionic verebilir saygılar...

Tartışmaya cidden değmez. Aynı fiyatta olsalardı diye defalarca yazdığım halde siz nelerden bahsediyorsunuz.
bu arada samsung fanboy değilim samsung veya apple bir cihaz tercih etmiyorum yazılım,batarya vb. sorunlardan dolayı.

Aynı fiyatta olsalardı dahi yine S23 tercih ederdim siz 13 alabilirsiniz. 8 gen 2'nin verdiği performansı ne A15 ne de A16 bionic verebilir saygılar...

Bu arada Samsung fanboy değilim Samsung veya Apple bir cihaz tercih etmiyorum yazılım, batarya vb. sorunlardan dolayı.

Bende fanboy değilim forumda defalarca da yazdım Xiaomi 12 kaçak 12/256 ve Samsung A34 cihazlarım var. Cihazlardan da çok memnunum. İleride de değiştirirsem Xiaomi kaçak yine amiral gemisi alacağım.
Türkiye de 29 bine S23 fiyatına iPhone 13 satılsaydı çoğu kişi iPhone 13 alırdı. Bu da bir gerçek.

Bende fanboy değilim forumda defalarca da yazdım Xiaomi 12 kaçak 12/256 ve Samsung A34 cihazlarım var. Cihazlardan da çok memnunum. İleride de değiştirirsem Xiaomi kaçak yine amiral gemisi alacağım.
Türkiye de 29 bine S23 fiyatına iPhone 13 satılsaydı çoğu kişi iPhone 13 alırdı. Bu da bir gerçek.
Bu doğrü çoğu kişi iphone 13 alırdı bunun nedenide insanların teknoloji cahili olmalarından kaynaklı,bu da bir gerçek🙂

Aynı fiyatta olsalardı da tercih edilmemeli.
Argüman sunuyorsun, sunduğun argümanın mantığı yok. 8 sene önceki Samsung J7 Prime değilse, S seriyse gayet babalar gibi çalışıyor benim gözlemlediğim. Halen seri, halen güzel. Cihazdan cihaza değişir.

Bir şeyler söyleyemeyince tartışmaya değmez oldu şimdi,.
Bende fanboy değilim forumda defalarca da yazdım Xiaomi 12 kaçak 12/256 ve Samsung A34 cihazlarım var. Cihazlardan da çok memnunum.
Türkiye'de 100 kişiden 95'i en az teknolojik ürün satın almayı, doğru ürün almayı bilmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı