IPhone 13 vs S23

Dostlarım iPhone 14 iPhone 14 Pro ile aynı işlemciyi kullanmıyor ana kamerasına kadar farklılar, ekranı 60Hz. Ciddi ciddi S23 iPhone 14'ün değil Pro serisinin rakibi dediğimde gülücük atan arkadaşlar için yazıyorum bunu. SD 8 gen 2'li 120Hz ekranlı telefonu gidip iPhone 14 ile kıyaslamanız gülünecek bir şey.

Birileri 3 senelik base amirale 40K vermiş sanırsam, kendini kandırıyor çünkü.

Soğutma ve oyun performansı olarak öldürür 23. Hâla gündelik kullanım muhabbeti yapıyorlar ya bi de, ben de vereyim gariban M14'ü. O da yetiyor. Saçma sapan kıyaslar.

Cevaplarınıza dayanarak S23 almaya karar verdim. Vakit ayırıp cevap veren herkese teşekkür ederim :)

Birileri 3 senelik base amirale 40k vermiş sanırsam, kendini kandırıyor çünkü.

Soğutma ve oyun performansı olarak öldürür 23. hâla gündelik kullanım muhabbeti yapıyorlar ya bir de, ben de vereyim gariban M14'ü. O da yetiyor. Saçma sapan kıyaslar.

İki telefonu da karşılaştırdım ve karşılaştırma sonucunu yazdım kamera konsunda gece S23 daha çamurlu çekiyor oyun performansında ikisi de aynı ayarlarda oynatıyor herkes telefonu açıp PUBG oynamak için almıyor.

İki telefonu da karşılaştırdım ve karşılaştırma sonucunu yazdım kamera konsunda gece S23 daha çamurlu çekiyor oyun performansında ikisi de aynı ayarlarda oynatıyor herkes telefonu açıp PUBG oynamak için almıyor.

İkisi de 5 yıl götürür.

İkisi de 5 yıl götürür.

Senin gözünde sıkıntı olmasın çamurlu çekiyor diyorsun da. Bir göz doktoruna görün derim. Ondan sonra telefonlar hakkında tavsiye ver. 60Hz ile 120Hz arasında dağlar kadar fark yok demen bile kör olduğunun kanıtıdır.

Senin gözünde sıkıntı olmasın çamurlu çekiyor diyorsun da. Bir göz doktoruna görün derim. Ondan sonra telefonlar hakkında tavsiye ver. 60Hz ile 120Hz arasında dağlar kadar fark yok demen bile kör olduğunun kanıtıdır.

Pardon da siz kimsiniz ve hangi hakla tavsiye verip veremeyeceğime karar veriyorsunuz?

Siz tavsiyeme uyun yeter. Hayatınız daha iyi olur.

Ben hala cevabımı alamadım kimsiniz ve yorumum hakkında böyle konuşuyorsunuz dedim ki gece çekimlerinde iPhone 13'e kıyasla daha fazla pikselleşiyor daha sonra S23'ün de güzel bir telefon olduğunu dile getirdim göz numaram gayet yerinde merak etmeyin siz sadece fan boyluğunuzu bırakıp hayatınıza öyle devam edin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı