iPhone 13 vs S24 Ultra

Evet bu konuda haklısınız çünkü Türk milleti maalesef ki popüler kültürün kölesi durumunda, 2024 yılında iPhone 11 görünce ağızlarının suyu akıyor 🤣

Bu konuda bende size hak veriyorum telefonu özellikleri için değil hava atmak için alıyolar ben hiçbir zaman o tayfadan olmadım hatta bir dönem onun için appeldan soğumuştum ama en mantıklı tercih Apple. Arayüz bile gerçekten Android çok karışık hocam.

Bu konuda bende size hak veriyorum telefonu özellikleri için değil hava atmak için alıyolar ben hiçbir zaman o tayfadan olmadım hatta bir dönem onun için appeldan soğumuştum ama en mantıklı tercih Apple. Arayüz bile gerçekten Android çok karışık hocam.
Arayüzü karışık derken tam olarak neyi kastettiğinizi bilmiyorum fakat bence hiç karışık değil. Ayrıca Android telefonlara karşı bir önyargınız olduğunu düşünüyorum çünkü Samsung'un amiral gemileri 1-2 senede yavaşlamıyor.

Arayüzü karışık derken tam olarak neyi kastettiğinizi bilmiyorum fakat bence hiç karışık değil. Ayrıca Android telefonlara karşı bir önyargınız olduğunu düşünüyorum çünkü Samsung'un amiral gemileri 1-2 senede yavaşlamıyor.

Şöyle söyleyeyim Android bir tablet sahibiyim ayarlardan bir şey bulana kadar tableti kapatım fırlatasın geliyor apple nasıl yapıyor nasıl ediyor bilmiyorum ama işletim sistemi arayüzünü çok basitleştiriyor.

iPhone bir markadır diğeri işte işte telefon vs diyorlar işte Samsung falan APK falan filan plastik telefon.

Genelde Samsung'u kötülüyenler A11 A30 falan kullanmış kişiler oluyor. S serisi çok daha premium bir seri kamera olsun işlemci olsun. Zaten Samsung, A serisini uygun fiyatlı telefon olarak satıyor iPhone ile kapışsın diye satmıyor. S serisi IPhone'nun rakibidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı