iPhone 13 vs Samsung Galaxy S23

Android uzun ömürlü olmuyor yani ben daha uzun ömürlü ve kalitesi iyi olan bir şey istiyorum
Aksine amiral gemisi Samsunglar artık iPhone'lardan daha uzun ömürlü oldu. S24 serisi 7 yıl güncelleme alacak ve şuan iPhone 13 fiyatına S24+ satılıyor. iPhone 13 alırsanız 2-3 sene sonra pil sağlığı ölecek ve telefonun bataryası bitecek ancak S24+ da hiçbir sorun yaşamayacaksınız S23 de de aynı şekilde. 37 bin TL'ye S24+ alın geçin her şeyi iPhone 13'den daha iyi kamerası, işlemcisi, bataryası, ekranı...

Hocam ip13 mu peki s24+ ,s23 veya s24 fe mi

?

Birde iPhone 14 ile iphone13 arasında performans farkı var mı

?
14 ile 13 arasında performans farkı yok. S24+ bırak 13'ü 15 den güçlü bir cihaz ve daha uzun ömürlü.

Android kullandım Samsung da ama a serisi ve belirli bir süre sonra aşırı kasmaya başladı
Bunun sebebi A serisinin düşük bütçeye hitap eden ve S serisine göre kısa ömürlü telefonlar olması. iPhone 11 çıktığı zaman çıkan S10 ve Note 10 cayır cayır çalışıyorlar sadece çok kısa süre güncelleme aldılar ama bu sene Samsung o sorunu kökten çözdü.

Android uzun ömürlü olmuyor yani ben daha uzun ömürlü ve kalitesi iyi olan bir şey istiyorum.

Hocam ben IP15 kullanıyorum ;) neden diye sorarsanız biri 60 Hz biri 120 Hz IP15 ekran süresinden memnunum ama S23'ün daha iyidir diye tahmin ediyorum ayrıca s serisini Çin markalı telefonlarla karıştırmayın peki ben neden IP15 aldım çünkü merak yanlış anlamayın IP13 üzmez ama S23 bence daha iyi olur uzun ömürlülük konusunda.

Bugün bu iki telefondan birini alacağım. Benim için telefonun performansı, oyun içi performans, uzun ömürlü olması ve kamerası benim için önemli uzun süre sorun da çıkarmaması lazım şu anda Redmi Note 11 Pro kullanıyorum ve aldığıma çok pişmanım çok sıkıntılı sizce hangisini almalıyım + ve - yönleri ile objektif bir şekilde söylerseniz iyi olur iPhone 13 veya S23 kullananlarda ne gibi sıkıntı yaşadıklarını anlatabilir şimdiden teşekkürler.

S23 serisi zaten iPhone 14 serisine denk. İşlemci, Ekran, Kamera ve bir sürü alanda üstünlüğü var. S23 alın kesinlikle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı