Samsung Galaxy S23 vs iPhone 13

Dediğim gibi yanlış okumuşum S23 kullanıcısıyım IP 14 Pro mu S23 mü deseler her türlü S23 derim çünkü eçit düzey cihaz artısı çok eksisi yok.

Açık konuşayım 1 hafta evvel 2.el iPhone geçtim, pederden üç beş ekletip sıfır 256 S23'te alabilirdim. Deneyim olsun diyerekten geçtim şu anda sıfır bir telefon alacak olsam kesinlikle S23 alırım.

5X Zoom olması, RAW çekim desteklememesi, 60Hz olması vb. nedenler başlıca geliyor. Pro modellerinde bu eksiler olmasa da fiyatları belli. Al bir tane S24-S24+ bak keyfine ne diye uğraşasın eksik özellik için veya olması gereken özellikler için ekstra para ödeyesin.

iPhone 13 Pro Max, iPhone 14 Pro Max ve iPhone 11 Pro kullanmış birisi ve şu anda S23 Ultra kullanan birisi olarak söylüyorum, OneUI kesinlikle IOS'tan daha seri. S23 Ultra'ya geçince telefonu çok daha efektif ve hızlı kullanmaya başladım ve IOS'ta bug olmadığı gibi OneUI'de de bug ile karşılaşmadım.

Sosyal medya konusunda da kesinlikle bir eksi yok çünkü bende aktif olarak Instagram kullanıyorum.
Hocam merhabalar bende şu anda s23 ultra almayı düşünüyorum sıfır bakarsak s23 ultra fiyatında düz iPhone 14 var hemen hemen çok yakın fiyatları bende düz iPhoneları pek sevmem 2. El olarak da iPhone 13 pro max felan da var ama 2. El bulaşmaya biraz korkuyorum ve bu yüzden s23 ultra bana çok mantıklı geliyor tek korkum kamera ve sosyal medya yönünde çünkü bu telefonu en az 4-5 yıl kullanıcam bu arada küçük bir ekleme şu anki cihazım poco x3 pro yani bu iki cihazada geçsem çağ atlamış gibi olucam ama kamera konusunda şüphelerim var o kadar eğer cevaplar iseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Hocam merhabalar bende şu anda s23 ultra almayı düşünüyorum sıfır bakarsak s23 ultra fiyatında düz iPhone 14 var hemen hemen çok yakın fiyatları bende düz iPhoneları pek sevmem 2. El olarak da iPhone 13 pro max felan da var ama 2. El bulaşmaya biraz korkuyorum ve bu yüzden s23 ultra bana çok mantıklı geliyor tek korkum kamera ve sosyal medya yönünde çünkü bu telefonu en az 4-5 yıl kullanıcam bu arada küçük bir ekleme şu anki cihazım poco x3 pro yani bu iki cihazada geçsem çağ atlamış gibi olucam ama kamera konusunda şüphelerim var o kadar eğer cevaplar iseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler
S23 Ultranın kamerası iPhone 14'ün kamerasından bile iyidir sosyal medyada da optimize edildi diye biliyorum son model samsunglar.

S23 Ultra alabilirsin 14 Pro Max'ın kamerasından daha iyi. Ayrıca Meta ile anlaşmaları var sosyal medyada kalite bozulmuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı