iPhone 13 vs Samsung S22 vs S23

Bütçe
30-35k
Boyutu benim için farketmez, hem plus'ın hemde normalin boyutları benim için harika. Ancak batarya konusunda düşünceliyim.. 2 saat fazla batarya için 7000 küsür fazla para verilir mi, tartışılır...
Bu size bağlı. S23'ün bataryası da mükemmel, S23+'ın da. Boyut fark etmiyor dediniz. Ben olsaydım S23 alır geçerdim. Bataryalar ilk haftalardan sonra iyice performansını artıyor zaten.

Büyük ekran ve hızlı dolum benim için önemli olsa da okadar da önemli değil. Ancak batarya konusunda beni şaşırttı, ortalama kullanımda s23 9 saate, s23+ ise 11 saate yakın dayandı. Ancak 2 saat civarı fazla batarya için 7000 küsür lira fazla verilir mi, orası tartışılır

Sahsen ben verirdim. Yanina da bir tane 45W adaptor cekerdim.

Tamamen şahsi olarak şöyle bir görüşüm var eğer ki iPhone olacaksanız kesinlikle Pro veya Pro Max alın bunların dışında almak gereksiz geliyor düşensenize 50k para veriyorsunuz düz modele ve 60Hz ekran var? Yıl olmuş 2023 hala daha 60Hz ekran var şu an piyasada ki orta-üst segment telefonlarda 120Hz ekran var.

Ben sizin yerinizde olsam Galaxy S23 alırdım. Uzun yıllar sorun çıkarmadan götürecek bir cihaz.

Kutudan adaptor cikmiyor hocam. Orijinal 45W olan cok daha pahali zaten.
Ha doğru unutmuşum çıkmadığını.. olsun, ben yinede orjinal alma taraftarıyım 25W olsa bile. Hem bir süre adaptörsüz de idare ederim, babamın s21FE'sinin orjinal adaptörü var zaten.

Tamamen şahsi olarak şöyle bir görüşüm var eğer ki iPhone olacaksanız kesinlikle Pro veya Pro Max alın bunların dışında almak gereksiz geliyor düşensenize 50k para veriyorsunuz düz modele ve 60Hz ekran var? Yıl olmuş 2023 hala daha 60Hz ekran var şu an piyasada ki orta-üst segment telefonlarda 120Hz ekran var.

Ben sizin yerinizde olsam Galaxy S23 alırdım. Uzun yıllar sorun çıkarmadan götürecek bir cihaz.
Evet, büyük ihtimalle zaten s23 alacağım. Ancak şuan çok param yok. Yılbaşından sonra alsam çok zam yer mi? Yoksa şuan ertelemeli olarak almak daha mantıklı mı?

Evet, büyük ihtimalle zaten s23 alacağım. Ancak şuan çok param yok. Yılbaşından sonra alsam çok zam yer mi? Yoksa şuan ertelemeli olarak almak daha mantıklı mı?
Ertelemeli olarak satın almayı anlamadım ancak yılbaşından sonra çok zam yemez, 1K-2K oynar oynamaz. Belki hiç oynamaz.

iPhone çöpüyle Samsung'u kıyaslamak Samsung'a bir hakarettir. En abartılan çöp iPhone. Ne oyun oynatır, ne emulator kurabilirsin, ne hile yapabilirsin, ne hafıza kartı takılır. Bu çöpe para verenin kendine saygısı yoktur. Bende Snapdragon 865 S20 FE var, emulatorlerde akıyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben S23+ kullanıyorum. + alma sebebim ekranın büyüklüğü oldu. Video izliyorum ve oyun oynuyorum. O yüzden kendi açımdan aradaki farka değdi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı