iPhone 13 vs Samsung S24+

Bütçe
40000

Keremyzc54

Decapat
Yer
Sakarya, Adapazarı
Daha fazla  
Merhaba, 2 telefon arasında kaldım. İkisinin de kendine göre iyi özellikleri var. Android deneyimlerim pek iyi değil, hangisi daha iyiyse onu almak istiyorum. Beni yarı yolda bırakmasın uygulamalar arası rahat rahat geçiş yapabileyim, uzun kullanımda donmasın kısacası kasmasın yeter.
Uzun süredir iPhone 11 kullanıyorum Android'e şans vermeli miyim yoksa 13 alıp yola devam mı edeyim? En az 3 yıl kullanacağım aldığım telefonu.

Tabii ki S24+

Karşılaştırılabilecek iki model değiller.

S24+ 7 yıl güncelleme alacak.

S24+, iPhone 13'e göre çok daha güçlü.

S24+ daha uzun batarya ömrüne sahip.

S24+ daha gelişmiş kamera sistemine sahip.

S24+, 120Hz ekran kare hızını destekler.

Muhtemelen daha önceden eski, giriş seviyesi veya kronik sorunlu bir Android kullandınız. Yoksa amiral gemisi Android cihazlar öyle kötü değiller.

Açıkçası Samsung s24+ daha sıcak bakıyorum. 7 yıl firmware update verecek olması, Samsung'un yaziliminin üst düzey olması gibi etkenler almak için sebep.
iPhone'da pro/ProMax dışında alınmaz. Bionic cpu, pro/ProMax'lerde çok daha gelişmiş bir durumda. Standart modellerde Hz farkı da vardır. Yazılım konusunda tabikide çok iyiler fakat eğer 13 ProMax söz konusu olsaydı s24+ yerine, 13promax onerebilirdim.

Android deneyimlerim pek iyi değil, hangisi daha iyiyse onu almak istiyorum. Beni yarı yolda bırakmasın uygulamalar arası rahat rahat geçiş yapabileyim, uzun kullanımda donmasın kısacası kasmasın yeter.
Artık eski Android yok. Karşılaştırılan modeller denk bile değiller. S24 Plus gayet iyi cihaz parasına göre.
Kaldı ki Apple planlı eskitme ile en geç 2 seneye yiyecek iPhone 13'ü. Uzun yıllar akıcı kullanmayı unutun. Bugünkü 11 neyse 1,5 sene sonrasının 13'ü de o.

S24+ donanımsal olarak daha iyi olabilir ama iOS gibi bir işletim sistemi yok. iOS kullanmayan IOS'un verdiği keyifi ve gücü bilemez.
Sadece iOS yüzünden iPhone tercih ediyorum bende, yıllarca Samsung'da kullandım fakat kesinlikle IPhone'un rahatlığı çok başka fakat bu iki model özellik olarak çok farklı modeller ne olursa olsun S24+'nın tercih edilmesi daha mantıklı olacaktır.

S24+ donanımsal olarak daha iyi olabilir ama iOS gibi bir işletim sistemi yok. iOS kullanmayan IOS'un verdiği keyifi ve gücü bilemez.
2012 Android ile yeni Android sistemini karıştırmayın hocam. Yazılım konusunda Samsung çok iyi. Keyif durumu ise tartışılır. Açıkçası Samsung'da zevkli, Apple da. İkisininde pre modelleri, alinabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı