- Makaleler
- 1
S24 FE daha iyi olur.
Hala emin değilsin herhaldeS24FE batarya konusunda daha iyi olduğu için tercih edebilirsin
![]()
O zaman S25 bekleyebilirsin s24fe olabilir belki ama S25 daha iyi olur İPhone olarak 13 değil de 14 serisi olabilir redmi bakma dediğim gibi ya 14 al ya da s25 bekle bütçene uyarsa eğerEvet hala kararsiz kaldım.
S25 cikti Subat ayinda. S25 FE ise Eylul ayinda cikacak.S25 ne zaman çıkar.
Kesinlikle S24FE, neredeyse bütün özelliklerde Iphone 13 ile arasında gözle görülür bir öndelik söz konusu.Herkese merhaba, hafta uzun bir aradan sonra telefon değiştireceğim. Önceki telefonum Redmi Note 7 Pro. iPhone 13 ve Samsung S24FE arasında kaldım. Başka önerilere açığım. Benim için önemli olan özellikler: Ekran, pil, donanım ve tasarım. Herkese şimdiden teşekkürler.
çok haklısın ben de apple ın kaderi hakkında aynı düşüncedeyimKesinlikle S24FE, neredeyse bütün özelliklerde Iphone 13 ile arasında gözle görülür bir öndelik söz konusu.
Samsung ekosistem konusunda inanılmaz gelişmiş durumda, yeni gelen One UI 7 ile arada şahsi olarak gözüme çarpan tek şey olan animasyon kalitesi ve nowbar eklentisi de gayet gelişmiş durumda.
Yapay zeka konusunda arada uçurum var ona hiç girmeme bile gerek yoktur diye düşünüyorum, ancak bilginiz yoksa şöyle söyleyeyim, S24FE sayesinde günlük kullanımda fotoğraftan obje silme olsun saymakla bitmeyecek bir çok yapay zeka özelliğine sahibim ve Iphone 13 bunların hiçbirine sahip değil. Bütün özellikler gayet optimize ve kullanışlı.
Android olması düşündürüyordu başta ancak telefonu aldığımdan beri (yaklaşık 1 sene) sadece 2 adet hata ile karşılaştım bunlarda hayatımı hiç etkilemeyen basit hatalardı.
Diğer Android telefonları önermiyorum, samsung burda yazılım desteği ve arayüzü ile kesinlikle daha önde ve dengeli bir profil sunuyor.
128GB sakın almayın, 256GB S24FE hiç düşünmeden edinebilirsiniz, telefonu alır almaz ayarların hepsini inceleyin ve kendinize göre özelleştirin ayrıca ekstra detaylar içinde youtube üzerinden telefondaki neredeyse her şeyi nasıl değiştireceğiniz çok basit bir şekilde anlatılıyor, ek olarak fotoğraf ve videoları da drive ile yedeklersiniz.
Iphone 13 sadece sesli asistan olarak gözle görülür ve hayatınızı etkileyecek farka sahip, onun dışındaki bütün özellikler üstüne yapay zekanın kullanışlılığı ve gelişmişliği, üstüne birde yazılım desteği ile 256GB S24FE kesinlikle tercih edilmesi gereken telefon. Şimdiden alacaklara hayırlı olsun.
Ek not: Apple'ın önümüzdeki 10 sene içerisinde Intel ile aynı kadere sahip olacağını düşünüyorum, zamanında Intel içinde batmayacak kadar büyük ve açık ara farkla önde gözüyle bakıyorduk ancak tabiri caiz ise bütün yeniliklere ayak uyduramaması sonucu uzun vadede olanlar ortada.
Çok haklısın ben de Apple'ın kaderi hakkında aynı düşüncedeyim
Herkese merhaba, hafta uzun bir aradan sonra telefon değiştireceğim. Önceki telefonum Redmi Note 7 Pro. iPhone 13 ve Samsung S24FE arasında kaldım. Başka önerilere açığım. Benim için önemli olan özellikler: Ekran, pil, donanım ve tasarım. Herkese şimdiden teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.