iPhone 13 yerine yurt dışı 14/15 Pro alınır mı?

Hangisini alayım, yoksa kalsın mı?

TR al.

İllaki alacaksan yurt dışı al. 4 ay SIM kartsız idare edersin diye düşünüyorum.

SIM kartsız idare etmek için evde yatan bir çocuk falan olması gerekiyor kusura bakmayın ama ben telefonun ilk amacı olan "alo" demek için kullanıyorum ve insanlığında telefonu cebinde taşımasının ilk amacı bu.

hocam bence yurtdışı alma ben aldım pişman oldum. İmei kayıt ücreti 45bine çıkıcak yüksek ihtimal. Apple servisi yurtdışı cihazlarla ilgilenmiyor (fatura ve imei kaydı soruyorlar). Telefonun başına bir iş gelse servisten yararlanamayacaksın

hocam bence yurtdışı alma ben aldım pişman oldum. İmei kayıt ücreti 45bine çıkıcak yüksek ihtimal. Apple servisi yurtdışı cihazlarla ilgilenmiyor (fatura ve imei kaydı soruyorlar). Telefonun başına bir iş gelse servisten yararlanamayacaksın
Yerinde olsam 14 veya 15 telefon kiralardım 12 ay sonra belirli bir ücret ödeyip telefon sahibi olabiliyorsun. Ben sıfır 12 kiraladım ayda 2000tlye 12 ay

Arkadaşlar yurtdışı cihaz aldınız, BTK'dan mesaj geldi 'Şu IMEI numaralı cihazın şu kadar süre sonra kapanacak'. Gidiyorsunuz bir iPhone 6/6S/6S Plus vb. bir cihaz alıyorsunuz. İkinci elde çok rahat 1k ile 2k arasında bulunabilecek bir model. IMEI kapanınca hattını 6'ya takıyorsun. Cihazlar yan yana ve internete bağlı gezdiğin sürece aramaları da ister 6'dan ister diğer cihazından yanıtlıyorsun. Evet, 2 cihaz gezme zahmeti var ya da sürekli internet açık mı gezicez de diyebilirsiniz fakat artık internet çoğumuz için ana ihtiyaç gibi bir şey. Sadece cebinizde fazladan bir ağırlık olacak. IMEI kaydına para vermektense zaten 4 ay kullanacaksın. Yıl başında süre resetleniyor.

Arkadaşlar yurt dışı cihaz aldınız, BTK'den mesaj geldi 'şu IMEI numaralı cihazın şu kadar süre sonra kapanacak'. Gidiyorsunuz bir iPhone 6/6S/6S Plus vb. bir cihaz alıyorsunuz. İkinci elde çok rahat 1K ile 2K arasında bulunabilecek bir model. IMEI kapanınca hattını 6'ya takıyorsun. Cihazlar yan yana ve internete bağlı gezdiğin sürece aramaları da ister 6'dan ister diğer cihazından yanıtlıyorsun. Evet, 2 cihaz gezme zahmeti var ya da sürekli internet açık mı gezeceğiz de diyebilirsiniz fakat artık internet çoğumuz için ana ihtiyaç gibi bir şey. Sadece cebinizde fazladan bir ağırlık olacak. IMEI kaydına para vermektense zaten 4 ay kullanacaksın. Yıl başında süre resetleniyor.

iPhone 6S yi geçtim iPhone 11 alsanız bile bu dediğiniz işten her türlü zarardasınız başta internet paylaşımı açık gezmek 11 olsa bile şarjını deli gibi bitirecektir yani bir de onun derdine acaba 11'in şarjı var mı acaba şarjı biterse nasıl kullanacağım gibi dertleriniz başlayacak. Alo diyebilmek için girdiğimiz eziyete değer mi ki siz 6Sden bahsediyorsunuz. Bu sistemde telefonu günde 4 kere şarj etmeniz gerekir hiç mantıklı bir çözüm değil o parayı verip de böyle bir eziyet çekemem çekmemde düşük model TR cihazımı alırım kesintisiz alo demeye devam ederim(bu düşüncem iPhone cihaz için geçerlidir)

Hocam bence yurt dışı alma ben aldım pişman oldum. IMEI kayıt ücreti 45bine çıkacak yüksek ihtimal. Apple servisi yurt dışı cihazlarla ilgilenmiyor (fatura ve IMEI kaydı soruyorlar). Telefonun başına bir iş gelse servisten yararlanamayacaksın.

Yerinde olsam 14 veya 15 telefon kiralardım 12 ay sonra belirli bir ücret ödeyip telefon sahibi olabiliyorsun. Ben sıfır 12 kiraladım ayda 2000TL'ye 12 ay.

Tefeciden yüksek faizli borç almaktan bir tane farkını söyleyin bana iPhone 12'yi 24bin TL'ye 12ay kiralayıp üstüne minimum 10k daha eklemeniz gerekeceğini bilipte bunu tavsiye etmeniz hiç mantıklı değil. Telefon kiralamak nedir! Telefon dediğimiz araç kişisel eşyadır bunun kirasımı olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı