iPhone 13 yerine yurt dışı 14/15 Pro alınır mı?

@Gerald_Emo hocam SIM kartsız ne alaka, bende yeni aldım bakın bildiğim kadarıyla şöyle, 4 ay IMEI sonra tekrar 4 ay IMEI, geriye 4 ay kalıyor oda e SIM ( şu an sistem kapalı diye duydum IMEI atılmıyormuş ama kesin açılır diye düşünüyorum. )

Çin model bir iPhone 15 Pro aldığını düşünelim. Çin modellerde çift fiziksel SIM var. 8 ay kullandın. 4 ay için Samsung A04s alabilirsin. Sadece 4 ay için değer. Bataryası bir günü çok rahat çıkartan bir telefon. Kısacası 15 Pro tercihimdir.

Esim ile uğraşırım diyorsan Çin model almana gerek yok.

Hangisini alayım, yoksa kalsın mı?

Yurt dışı 14 Pro veya 15 Pro almalısınız. %103 vergi verip çok daha alt model cihaz kullanmanın anlamı yok derim. Son 4 ayı da yedek bir 6S-7 alıp arama yönlendirme ile yine yurt dışı cihazınızda gelen aramaları ve internet paketinizi kullanabilirsiniz. Zaten şu an alsanız ağustos 2025'e kadar hiç kapanma yaşamayacaksınız.

Hangisini alayım, yoksa kalsın mı?
Ablam 32K'ya 15 Pro veya 14 Pro Max alacaktı 14 Pro Max tercih etti sıfır yurt dışı olarak. Cihazın ekranı sorunlu çıktı tekrar değiştirdiler tekrar sorunlu çıktı tekrar değiştirdiler şimdi kargoda. 1 tane daha 14 Pro Max almıştık ablamla beraber arkadaşına onun ki sorunsuz çıktı. Toptan al-sat yapanlar Apple'ın sorunlu değişim ürünlerini alıyorlar fabrika çıkışlı hatalı oluyor. Alacaksan tavsiyem 2.el 2-3 haftalık sorunsuz cihaz alman yönünde. Sıfırlar sıkıntılı çıkabiliyor. Ya da yurt dışı mağazalardan alabiliyorsan al.

iPhone 6S yi geçtim iPhone 11 alsanız bile bu dediğiniz işten her türlü zarardasınız başta internet paylaşımı açık gezmek 11 olsa bile şarjını deli gibi bitirecektir yani bir de onun derdine acaba 11'in şarjı var mı acaba şarjı biterse nasıl kullanacağım gibi dertleriniz başlayacak. Alo diyebilmek için girdiğimiz eziyete değer mi ki siz 6Sden bahsediyorsunuz. Bu sistemde telefonu günde 4 kere şarj etmeniz gerekir hiç mantıklı bir çözüm değil o parayı verip de böyle bir eziyet çekemem çekmemde düşük model TR cihazımı alırım kesintisiz alo demeye devam ederim(bu düşüncem iPhone cihaz için geçerlidir)
6S Plus ile bu işlemi yapıyorum. Cihazın bataryasını kendim orjinalinden daha yüksek mAh bir batarya ile değiştirdim. 3 günde 1 kez telefonu sarj etmem yeterli oluyor. Bu fotoğrafta kanıt niteliğinde yeterli olacaktır.

iPhone fanlığı adama aynı anda iki telefon taşıtır :) S23 alıp bakın keyfinize.
İlla Apple istiyorsanız TR cihazdan şaşmayın. Gülü seven dikenine katlanır.

iPhone fanlığı adama aynı anda iki telefon taşıtır :) S23 alıp bakın keyfinize.
İlla Apple istiyorsanız TR cihazdan şaşmayın. Gülü seven dikenine katlanır.
Yurtdışı XS kullanıyorum bu lafa biraz üzüldüm açıkcası. Şaka bir yana 5 bin civarına almıştım. Fiyata göre kullanışı beni tatmin ediyor. 14 15 gibi modellere devasa paralar vermek mantıksız bana sorarsan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı