iPhone 13'ten Honor Magic 6 Pro'ya geçmek mantıklı mı?

Kendi deneyimlerim ve çevremden gördüğüm; iPhone kullanan bir insan, başka telefona geçtiği zaman alışamıyor ve beklentileri karşılanmıyor. Eğer ki alıştıysanız ve beklentilerinizi karşıladıysa ne mutlu. Diğer hocamında dediği gibi en ölü iPhone bile iyi kötü değerini korurken, Honor'u 5 yıl sonra yok parasına satabilirsiniz. Eğer ki telefonu ölene kadar kullanacağım diyorsanızda bu problem değil. Buradaki tek önemli nokta, beklentilerinizi karşılıyor mu ve alışabildiniz mi? Eğer ki iki soruyada cevap evet ise mantıklı bir geçiş olmuş, hayırlı olsun.
Telefon kullanımı açısından sizi memnun edeceği kesin. Zaten hiç telefon özelliğine dair bir yorum yapmadım. Mesele sadece alış-satış. Eğer özellik vs. düşünürseniz zaten ikisi de işinizi görür. Günümüzde artık çok eski telefonlar hariç hepsi bi şekilde iş görüyorlar. A-B arasındaki fark uçurum olmuyor hiç bir zaman. Mesela andorid-ios kavgasını yapan kişiler bana hep komik gelmiştir. Andoridciler serbestlik özgürlük falan diyor ancak hiç biri telefonla bir şey yapmıyor zaten. En fazla APK kuruyorlar. Biz son ve ortalama kullanıcılarız. Sosyal medyada gezer arada fotoğraf çekeriz. Hepsi bu.
aslında iphone 13 te benim en çok rahatsız olduğum ekran küçüklüğü ve pil durumuydu çünkü cihazı çok yoğun kullanıyorum pil hiç yetmiyor ve ekran çok küçük kalıyordu o açıdan aşırı memnun etti satma konusundada artık değer kaybetmesine katlanacağız bi şekilde

aslında iphone 13 te benim en çok rahatsız olduğum ekran küçüklüğü ve pil durumuydu çünkü cihazı çok yoğun kullanıyorum pil hiç yetmiyor ve ekran çok küçük kalıyordu o açıdan aşırı memnun etti satma konusundada artık değer kaybetmesine katlanacağız bi şekilde
Hocam bu dediklerinize göre size pro veya pro max cihazlar daha uygun. Şu anda en ucuz pro cihazla fiyat olarak arada uçurum olduğu için açıkçası mantıklı bir geçiş olmuş gibi geldi bana.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı